Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak szertintetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak szertintetek?

Figyelt kérdés

Nem vonzódom már a barátomhoz nem jön be a feje sem és a teste sem egyszerűen nem leszek nedves csak nagyon kicsit szenvedés a szex. Egyébként szeretem csak voltam sokkal jobb pasikkal és most is lehetne izmos helyes pasim de mégsem merek váltani. És és nagyon szeretek szexelni nem is bírom sokáig és néha már másokon fantáziálok.

Nem tudom mitől lehet ez és hogy fog e változni

2015. máj. 14. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Keres meg engem! :D
2015. máj. 14. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Álj elé,és mond meg neki,hogy már nem szereted,nem vágysz rá,és nem akarod megcsalni.Ezért jobb ha elhagyod. Mert ha megcsalod,azzal nagyon megalázod az emberi mivoltában. Ahoz,hogy később mind a ketten boldogok legyetek,talán mással,ezt kell tenned.És Ő el fog engedni,ha szeret.
2015. máj. 14. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Gondolkodj el azon, hogy Neked mi a fontos? Ha még van bőven elszórakozható évet akkor dönthetsz úgy is, hogy téged komolyan megbecsülő szolidabb férfi helyett, menőbb férfiakkal szórakozol, csak kalkuláld be azt, hogy az ilyenek jellemzően csak rövid, könnyed kapcsolatot akarnak.

Ismerek olyan csajt is a környezetemben, aki ezzel teljesen tisztában van, és ezt az életmódod éli, kb. ezzel a mottóval, hogy inkább legyen egy év alatt 10 szívdöglesztő pasasa, mégha egy idő után le is lépnek, mint éveken át egy béna.

2015. máj. 14. 12:57
 4/4 anonim válasza:
ne pazarold az ídődet egy átlagossal go hard nig*a or go home niga választ az izmosabbat :D
2015. máj. 14. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!