Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti heterók, azaz "normális" szexuális beállítottságúak, tényleg azt hiszitek, hogy mi melegek ezt divatból csináljuk? Azt hiszitek, hogy élvezzük a megvetést, kiközösítést, üldöztetést?
Így van, nekem a másik kedvencem, amikor a melegek "veszélyeztetik" a hagyományos családmodellt. :)
Nem tudom, az ha én a párommal boldog vagyok (esetleg évtizedek múlva házasságot is köthetnék..) azzal melyik heteró házaspárt, családot teszem tönkre, melyiknek ártok? :)
Itt is arról van, szó, hogy a heterók problémáját rátolják külső csoportokra. Tény, hogy országunkban kevés gyerek születik, későn házasodnak, de utána sem vállalnak sok gyereket, ami a népességünk csökkenéséhez vezet. Ez mind gazdaságilag, mind más téren súlyos következményekkel jár, ami ellen azzal lehet tenni, hogy mondjuk egyrészt a gyermekvállalás ne legyen gazdasági csőd, illetve az emberek értékrendjébe hozzák vissza a családalapítás fontosságát. De mindennek nincs köze a melegekhez. Van egy nagyon jó videó, ajánlom mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!