Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heterok! Nagyon érdekelne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heterok! Nagyon érdekelne hogy ti nektek fel tünik ha egy veletek AZONOS neműnek be jöttök? Mert hallottam már hogy a heterok előbb gondolnak inkább minden másra mint h le essen nekik hogy a másik. (aki azonos nemű velük) miért is néz úgy ahogy.

Figyelt kérdés
Be jön valaki aki eléggé biztos hogy hetero és nem tudom le veheti-e vagy nem tudja hova rakni hogy miért nézem...

2015. márc. 2. 21:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
98%

Amúgy meg elmondom neked 9 es ,h a pszichológus azt fogja veled közölni ha homoszexuális önelfogadási problémáid vannak ,h az első lépés elfogadni azt ,h meleg vagy.

És próbál rávilágítani arra ,h valójában ezzel semmi gond nincs(tapasztalat).Tehát ennyit az okos felszólalásodról te homofob paraszt..

2015. márc. 3. 16:45
 12/30 anonim ***** válasza:
12%
Szóval te már jártál pszihológusnál ezzel kapcsolatban? Hogyne lenne veled baj. A szüleid szégyenkeznek miattad te paraszt.
2015. márc. 3. 17:29
 13/30 A kérdező kommentje:
anyádat kellett volna pszichológushoz vinni, hogy a gyerekét ne nevelje arra hogy ilyen hülyeségeket beszéljen. sajnállak hogy ilyen befásult vagy, hála a jó Istennek, hogy én nem ilyen vagyok!
2015. márc. 3. 18:00
 14/30 A kérdező kommentje:

és igen, egy normális embernek is vannak ami nem szimpi, de más életébe nem pofázik, meg más életéről. Ne fájjon az neked ami másnak jólesik :) van ez a mondás na ezt küldeném neked.

nyelvtan órát meg köszi de nem kértem ha unatkozol menj a tanárképző főiskolára ott tudod alkalmazni az ismereteid :D

2015. márc. 3. 18:02
 15/30 anonim ***** válasza:
3%
Remélem szüleid kitagadtak.
2015. márc. 3. 18:07
 16/30 anonim ***** válasza:
89%
Szerencsémre veled ellentétben nekem megadatott egy normális, végtelenségig elfogadó,szeretetteljes család.Akiktől eredendően megfelelő neveltetésben részesülhettem.Ha a fejlődésem szakaszában netán hetero szexuális orientációval zárultak volna a dolgok úgy gondolom ,h akkor is rendelkeznék annyi intelligenciával,empátiával,h feltudjam fogni és megértsem,h nem maguk választották a szexuális érdeklődésüket, hanem az „történik velük”, függetlenül attól, hogy mit szeretnének, vagy mások mit várnak el tőlük.De érezhetően elég homofob családból származhatsz ami a szüleid szégyene,h így neveltek és ilyen rossz példát láttál,tapasztaltál.Úgy gondolom ,h 30 kor fölött már rendelkeznie kéne egy értelmes felnőtt embernek annyi élet tapasztalattal,h ezen már ne gyűlölködjön.De hát sok a primitív,ostoba ember és ez tovább is szál a gyermekükre sok esetben.
2015. márc. 3. 18:38
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
Miből gondolod hogy harmincas öregember vagyok kocsog?
2015. márc. 3. 18:52
 18/30 A kérdező kommentje:
minek a kis előadás, idióta így született nem tehet róla, hagyni kell az ilyen kis csicskákat. had bu-zizzon meg stb. hát ha sz@r az élete jóhogy másokén van le ragadva. Meg aki ott tart hogy ez betegség meg stb az már alapbol az átlag alatti agyi szintű, azokat meg hagyni kell. de aki akar az dumálgathat itt vissza, de speciel engem nem érdekelnek jelentéktelen emberek. szoval asszem lépek is innen
2015. márc. 3. 19:14
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
Lépjél is bu-zi.
2015. márc. 3. 19:23
 20/30 A kérdező kommentje:

mi van te is az vagy? azok utálkoznak ennyire akik szinten azok csak utaljak magukat emiatt es minel jobbab bu...ziznak ugy probaljak leplezni h ok aztan nem azok :)

es meg mindig lany vagyok ne szenvedjél :D

2015. márc. 3. 20:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!