Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borotvált vagy nem borotvált pénisz a jó?
Figyelt kérdés
Én nem borotválom csak rövidebbre vágom, de van aki szerint gáz. Amúgy biszex vok így bi és meleg srácok véleménye is érdekel! Mi a véleményetek? NEkem a csupasz nem jön be magamon... De néha meg azt érzem h lassan elvárás fiúknál a borotvált...2014. dec. 30. 00:56
11/20 A kérdező kommentje:
Így van! Jobb tudni mi az elvárás, mint nem tudni. A döntés joga az enyém, de legalább ismerjem mi az átlag elvárás.
2014. dec. 30. 01:09
12/20 anonim válasza:
Én is ezt mondom... Az ember nem itélheti meg hogy mi áll neki jól mert torzan látja magát. Csak egy elfogulatlan ember mondhatja ezt meg
13/20 anonim válasza:
Hahó, írtam egy ilyet is:
"Ha pedig majd saját szabad akaratodból úgy döntesz, hogy a párod kedvére teszel, akkor kikérheted majd az ő véleményét."
14/20 Béla211 válasza:
Szerintem jobb a rövidre nyírt a teljesen csupasz nagyon kis fiús. Meg arról nem beszélve hogy soknak kipattogzik ha a nemi szerv fölött leborotválja meg a hajlatnál és az sokkal rosszabb mintha hajvágóval rövidre van nyírva. És akkor sem lesz szőr a szádban ha szopsz.Az viszont jó ha a zacsi szőrtelenítve van és az nem is pattogzik ki.
fm/29
15/20 ftf1983 válasza:
Ki mit szeret. Én borotválom, mert nekem így egyszerűbb és magamon nem tetszene a géppel nyírt. De volt olyan partnerem, aki full csupasz volt, volt aki rövidre nyírta és sajnos volt olyan is, akinek full természetes volt...
16/20 moslek243 válasza:
Szerintem tökéletesen elég, ha csak rövidre vágod. A lányok többsége élvezi a frissen vágott fanszörzetet, főleg ha már szarrá szurkáltad vele.... Ember!
17/20 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy. Mindegyiket kipróbálnám. Jöhet a csupasz, rövidre nyírt, szőrös.
18/f
18/20 anonim válasza:
ígényesen nyírt, csupaszt határozottan nem.
22/f/m
20/20 anonim válasza:
nézd, nekem melegként nem baj, ha a partneremnek nem totál csupasz, lehet szőr a farok feletti részen, de a herék és a többi rész csupaszon jó
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!