Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális ha kifejezetten a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha kifejezetten a kis farok izgat?

Figyelt kérdés
A napokban is láttam egy videót amiben egy izmos srácnak kis farka volt. Egyszerűen tetszett. Mitől lehet ez? Miért vonz a kis farok méret?

2014. dec. 23. 17:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
pechedre a gyakorin mind nagyfarkúak vannak :S
2014. dec. 23. 17:56
 12/20 anonim ***** válasza:
10es, az általában más izmos nagyfarkú pasikkal szeret lenni.
2014. dec. 23. 18:07
 13/20 anonim ***** válasza:
#12 ez nagy volt xD de úgy alapból szerintem igaz:D
2014. dec. 23. 18:24
 14/20 anonim ***** válasza:
Normális. Mindenkit más izgat fel.
2014. dec. 23. 18:29
 15/20 anonim ***** válasza:

Engem imádnál:)

Talán magadnak sem vallod be, de szerintem azért izgathat ennyire, mert szeretsz nevetni a férfiakon és egy kicsit megalázni őket.

Szóval ezzel a vágyaddal ne nagyon dicsekedj, mert lehet, hogy tévedek, de engem inkább zavarna egy kicsit, ha ezt tudom.

2014. dec. 23. 19:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy 13cm volt a farka? Ha nagy darabra gyúrta magát akkor ahhoz a testhez képest egy átlag farok is kicsinek tűnik.
2014. dec. 23. 19:27
 17/20 anonim ***** válasza:

Igaza van az utolsónak, jártam testépítővel és nehezen akartam elhinni, hogy 18 centis farka van... Azután lemértük és tényleg.

A nagy izmok mellett kisebbnek tűnt.

2014. dec. 23. 21:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább vicces, amikor a kis farkú srácok nagyon gyúrni kezdenek, hogy ezzel kompenzáljanak. :) Vagy hasonló ehhez még az indokolatlanul nagy, drága sportkocsi és hozzá egy picike kuki. :D
2014. dec. 24. 11:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Ennek feltehetően 2 oka van. Az egyik esztétikai: a nagyobb szerveken jobban előtűnnek az anatómiai részletek, pl. kidudorodó erek, amelyek épp úgy rontják az esztétikai hatást, mint egy kézfejnél a kidudorodó erek és az öregség meg a boncterem érzését idézik elő, azaz már itt is van valami érzelmi elem. A második szerintem valamilyen lelki ok, talán volt egészen fiatal korodban valami kis negatív élményed egy nagyobb, eres, lekonyulóban levő szervről, ami inkább ellenszenves volt, mint vonzó.
2014. dec. 28. 18:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Találkozzunk, és megbeszéljük! Közben megmutatom a pici cerkámat! :-)
2015. jún. 30. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!