Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban vannak olyan hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban vannak olyan hetero férfiak ( legalábbis magukat annak nevező), akik nyitottak a meleg/bi férfiakra?

Figyelt kérdés
eléggé meglepődtem, mert volt, h magukat heteronak valló férfiak is próbálkoztak, pedig nem vagyok nőies jelenség. Vagy csak néhány férfinak teljesen mindegy, hogy ki elégíti ki?

2014. nov. 12. 10:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
na jó, aki kérdezni akar, vagy kíváncsi vmire, az írjon privátot. 1-es válaszoló, neked meg vszínűleg írok majd én.
2014. nov. 12. 10:52
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Oké írj nekem privit :D 1# voltam ;)
2014. nov. 12. 11:00
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
nem, nincsenek ... a heteronak eszébe nem jut a saját neme ... az már legalább bi, aki erre gondol ... nincs vele semmi bajom, de ugyan ne tartsa már heteronak magát
2014. nov. 12. 11:06
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Én azért próbáltam ki az orált, hogy tudjam, mit éreznek a csajok, amikor nekem csinálják. Ettől meleg lennék? Ugyan már. :D Viszont így szerintem jobban megértem őket, hogy olyankor milyen nekik.
2014. nov. 12. 11:15
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyesmire nyitott az nem hetero semmiképp.
2014. nov. 12. 11:15
 16/20 A kérdező kommentje:

"nálam elég sokan próbálkoznak mondjuk én lányos fiú vagyok. néha meg is adom magam. :)"

nálam sajnos nem, csak ritkán, én csak nagyon kicsit vagyok lányos.

"nem, nincsenek ... a heteronak eszébe nem jut a saját neme ... az már legalább bi, aki erre gondol ... nincs vele semmi bajom, de ugyan ne tartsa már heteronak magát"

ebben is van valami.

2014. nov. 13. 07:24
 17/20 ftf1983 ***** válasza:
De még mennyire sok ilyen "heteró" pasi van :D
2014. nov. 14. 00:06
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

alapból engem is vonzanak a fiúk, ki szeretném próbálni fiúval, mondjuk én nem is vallom magam heteronak

de engem is a legtöbb meleg pasi taszít. mert könyörgöm, ha fiúval akarok lenni, akkor fiús fiúval akarok lenni :)

2014. nov. 16. 13:24
 19/20 anonim ***** válasza:
fúl kamu az egész ilyen nincs aki saját magát át veri annak nem lehet egyszerű...ezek mind legalább bi férfiak kíváncsi heteró nem létezik fogjátok már fel faxom
2015. jan. 7. 02:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem am minden izgat ami kej
2017. júl. 6. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!