Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban vannak olyan hetero férfiak ( legalábbis magukat annak nevező), akik nyitottak a meleg/bi férfiakra?
Figyelt kérdés
eléggé meglepődtem, mert volt, h magukat heteronak valló férfiak is próbálkoztak, pedig nem vagyok nőies jelenség. Vagy csak néhány férfinak teljesen mindegy, hogy ki elégíti ki?2014. nov. 12. 10:31
11/20 A kérdező kommentje:
na jó, aki kérdezni akar, vagy kíváncsi vmire, az írjon privátot. 1-es válaszoló, neked meg vszínűleg írok majd én.
2014. nov. 12. 10:52
12/20 anonim válasza:
Oké írj nekem privit :D 1# voltam ;)
13/20 anonim válasza:
nem, nincsenek ... a heteronak eszébe nem jut a saját neme ... az már legalább bi, aki erre gondol ... nincs vele semmi bajom, de ugyan ne tartsa már heteronak magát
14/20 anonim válasza:
Én azért próbáltam ki az orált, hogy tudjam, mit éreznek a csajok, amikor nekem csinálják. Ettől meleg lennék? Ugyan már. :D Viszont így szerintem jobban megértem őket, hogy olyankor milyen nekik.
15/20 anonim válasza:
Aki ilyesmire nyitott az nem hetero semmiképp.
16/20 A kérdező kommentje:
"nálam elég sokan próbálkoznak mondjuk én lányos fiú vagyok. néha meg is adom magam. :)"
nálam sajnos nem, csak ritkán, én csak nagyon kicsit vagyok lányos.
"nem, nincsenek ... a heteronak eszébe nem jut a saját neme ... az már legalább bi, aki erre gondol ... nincs vele semmi bajom, de ugyan ne tartsa már heteronak magát"
ebben is van valami.
2014. nov. 13. 07:24
17/20 ftf1983 válasza:
De még mennyire sok ilyen "heteró" pasi van :D
18/20 anonim válasza:
alapból engem is vonzanak a fiúk, ki szeretném próbálni fiúval, mondjuk én nem is vallom magam heteronak
de engem is a legtöbb meleg pasi taszít. mert könyörgöm, ha fiúval akarok lenni, akkor fiús fiúval akarok lenni :)
19/20 anonim válasza:
fúl kamu az egész ilyen nincs aki saját magát át veri annak nem lehet egyszerű...ezek mind legalább bi férfiak kíváncsi heteró nem létezik fogjátok már fel faxom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!