Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiu, aki mar egyszer kiprobalta a szexet fiuval (sajat akaratabol, mert vagyott ra), de miutan megtortent, tobbe nem vagyott ra?
Figyelt kérdés
2014. nov. 5. 22:41
1/10 anonim válasza:
(sajat akaratabol, mert vagyott ra) tehatdefektes buzacsira ?
2/10 A kérdező kommentje:
ugyertem hogy kivancsisagbol kiprobalta, mert nagyon izgatta a dolog, de miutan kiprobalta, csalodott es tobbe nem vagyott ra
2014. nov. 5. 22:46
3/10 anonim válasza:
Abban reménykedsz, hogy csalódni fogsz és nem leszel buzgó? :D
4/10 anonim válasza:
Én megszopattam haverom
Mikor ült le kihuztam a széket alóla :,D
5/10 anonim válasza:
Ait ez izgat az minimum biszexuális. Mindegy hogy egyszer.
6/10 anonim válasza:
Bocs, de ha vágysz rá, akkor biszexuális vagy, vagy meleg. Heteroszexuális férfinak eszébe se jut ilyesmi.
7/10 anonim válasza:
Én is ezen töröm a fejem h ha kipróbálom hátha nem akarom újra. Ha gondolod írj
8/10 anonim válasza:
tizenéves korban sokszor előfordul, 1-1 alkalom, de ettől még biszexuális sem lesz az ember
biztos van aki átélt ilyet, ha kicsit keresgélsz találhatsz ilyen történeteket itt a gyk-n
a gyerekes válaszolókkal meg nem kell foglalkozni :)
9/10 anonim válasza:
én nem vágytam rá, de miután megerőszakoltak, tetszett és azóta csinálom. ha gondolod írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!