Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek homáros volt, hogy gyerekként ez volt a kedvenc mesém, és beis öltöztem a kislánynak, és én fiú vagyok!?
https://www.youtube.com/watch?v=fl29ugyn-CQ
szal ezt néztem, imádtam, mindig kikellett kölcsönözni a könyvtárból, majd sokszor beöltöztem szoknyába és harisnyába és én voltam akkor Candy :)
F
Én meg Xena sat játszottam :) Bár akkor még nem láttam a leszbikus részeket :) (Bőr rucim nem volt így nem is tudom mit vettem magamra :) 27/F(aszi) Amúgy Candy be bele volt zúgva az egyik szomszédunk :))))))
Amúgy tényleg nem rossz csaj. Amúgy Candy meg fiúnak öltözőt mikor az iskolában nem engedték el a bálra, és küldtek neki egy fiú jelmezt :)
Amúgy biztos volt olyan aki Meg Sailor moon-nak képzelte magát :)
Amúgy, még ha nem is travi,vagy buza az ember, akkor is az élete folyamán egyszer kétszer szerintem magár húz valami női holmit ,még ha csak marháskodásból is.
"kiskoromban hosszú hajam volt."
Kedves PomeeSmith
Hogy a fenébe függ össze a hosszú haj, és a lány ruhába való öltözés ?
Arra gondolsz hogy kislánynak hittek ? Ez velem is előfordult, de nincs köze az említett beöltözéshez szerintem.
De ma már nem öltözök be :) Inkább nőkön nézem a csini szexi ruhadarabokat :) Ja amúgy nálam ez lehetett amolyan női test megismerése is. Mármint jó sokig nem foghattam cicit, így ha nem is igazit de valamit fogtam :)
Amúgy azt kel mondjam , néhány női ruhanemű sokkal kényelmesebb mint a férfi ruhadarabok :) Picit megértem a Skótokat miért szeretik a kilt-et :) Nem izzadd be az ember alul :))))
és ezt a beöltözést alapból nyomod utcán,stb...,vagy csak saját magad szórakoztatására.
mert ha utcán is akkor bizony trany vagy.
de ha csak otthon akkor ez cross dressing.
De cuki lehettél, megnéztelek volna :3
Egyébként kinézetre lányos vagy?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!