Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye rendben vagyok?
18 éves fiú vagyok, ez előző évben váltottam iskolát a húgommal, ikrek vagyunk, viszont külön osztályba kerültünk. Nem szereztem magamnak különösen nagyon legjobb barátot, mindenkivel elég jól el vagyok. A húgom viszont talált magának, méghozzá egy idegesítő fiút. Eleint azt hittem nyomul a tesóma, minden egyes nap nálunk csövezett. Én annyit nem vagyok otthon, a napjaim többséget a barátnőmmel töltöm. Viszont már baromira idegesített, hazamentem es ott volt. Elegem lett, megkérdeztem tesómtól, hogy járnak-e. Kinevetett. Később elmondta, hogy meleg a srác...gondolhatjátok mi volt a véleményem..
Veszekedtem is emiatt tesómmal, minek hazahozni egy ilyet.
A húgomék osztályával közös tesink van, úgy félév körül egyik tesi után én maradtam utoljára az öltözőben, mert még fürödtem is. Már öltözködtem, amikor bejött a srác, dumáltunk a fociról, aztán valahogy elkezdtünk veszekedni, nem is tudom már min. Lökdösődtünk, aztán hirtelen megcsókolt. Természetesen megütöttem érte, és úgy ahogy voltam, összeszedtem gyors a ruháimat és kirohantam. Tartotta a távolságot, nem járt át hozzánk utána. Minden rendben volt.
Egészen előző hétig, húgom bulit tartott, mert anyámèk leléptek itthonról. Az a kis takony is itt volt. Ittam. Összevesztem a barátnőmmel, nem tetszett neki a "viselkedésem". Ezért még többet ittam, filmszakadásaim vannak, viszont nagyjából emlékszem arra, ami történt. Ideges voltam, Ő pedig kedves, megértő és együttérzett velem, nem tudom pontosan hogyan történt, de megtörtént.
Most pedig undorodom magamtól, nem tudom mit tehetnék, el akarom felejteni, ha rágondolok rosszul leszek.
Alig megyek valahova azóta, nem szívesen beszélgetek senkivel sem.
Nem tudom kihez fordulhatnék. Anyámat utálom, ahogy ő engem, nevelőapámmal rosszban vagyunk, apám el van foglalva az új családjával, 3kicsi gyereke van, húgom egy pletykafészek, az öcséim kicsik még ehhez. Van még egy bátyám, ő az egyetlen, aki tud a csókról, de ha ezt megtudná, biztos vagyok benne, ő is undorodna tőlem.
Nem mondhatom el senkinek sem, mindenki azt gondolná.. De én nem vagyok, nem vagyok b**i!
Valaki nyugtasson meg és mondja "csak a hormonok, nyugi"
meleg vagy csak nem tudod elfogadni.
egy heteroval ilyesmi nem történhet részegen sem.
ott van a férfi szag a borosta,aminek érzése érintése visszataszító,undorító egy másik férfin.
szóval nem,ezek nem a hormonok,homár vagy.
Végigolvastam a kommenteket és mindenki szerint csak meleg és heteró létezik.
A szexualitás nem ilyen egyszerű, nem fekete és fehér. Hanem közé esik a szürke is (biszexualitás) és még ezer meg egy színárnyalat.
Ha beszélgetni akarsz valakivel a témáról keress fel egy pszichológust, vagy akár egy lgbt fórumot.
Ott névtelen maradhatsz és beszélhetsz másokkal, akik a szexualitásuk felfedezésének ugyanazon szakaszában járnak ahol te, vagy olyanokkal akik már zöldágra vergődtek azzal, hogy mit, vagy pontosabban kit is akarnak valójában.
Szia!
Most, hogy igy ezt mondtad, beavatsz minket h mi valtozott. Szemely szerint nagyon kivancsi vagyok :))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!