Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok? Az nem izgat hogy valaki segbe tegyen, csak az hogy egyszerre tobb kukit szopjak, es vegen a szamba vagy arcomra elvezzenek.20/F
Figyelt kérdés
Lanyokat szeretem, fiuval meg nem voltam.2014. júl. 31. 08:21
2/12 anonim válasza:
Ha skatulyázni akarod magad, akkor igen, biszexnek tűnsz. :-) nem semmi, hogy rögtön egyszerre többre vágysz. :D
3/12 anonim válasza:
Leszophatsz engem meg a haveromat egyszerre. :)
5/12 anonim válasza:
Ja, valamennyire az vagy. De ahogy látom, a lányokat jobban kedveled. Az felizgat, hogy esetleg te legyél az aktív fél (ergo, te dugd a kukidat egy másik pasiba :D)?
6/12 A kérdező kommentje:
#5 csak ha kozben szophatok valakit, es o lovagol rajtam
2014. júl. 31. 13:01
7/12 anonim válasza:
Hűh de nagy szopásorientáltság :D
Hát hajrá.
8/12 anonim válasza:
Hát írj, ha segíthetek valahogy megvalósítani a tervedet. :)
9/12 A kérdező kommentje:
pls, ha mar egyszer privat uzenete irtok kepet is mellekeljetek. :) ...amugy meg nem fogok csak ugy valakinek furujazni... bar mar kiprobalnam
2014. júl. 31. 17:31
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!