Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha engem kifejezetten a kis farok izgat?
Figyelt kérdés
Voltam már pár fiúval, de rájöttem, hogy nagyon izgat ha vkinek kicsi a farka. 14cm alatt.2014. júl. 21. 00:08
11/31 anonim válasza:
#7 úgy tűnik a punci igényeihez változik a farkuk mérete.. :Dd
12/31 A kérdező kommentje:
Vhogy jó fogdosni a kicsit! Nem tudom az okát.
2014. júl. 21. 00:16
14/31 anonim válasza:
Hat ez nagy :) most szerintem a fel gyakori kerdes trlarsasag akinek kicsi a farka neked irogat.. Es mi van akkor ha valakinek csak 14 centi .. Hat aki szeret annak jo akinek meg nem azz kurjon lovacskakkal miert felenk valaki ezert ?
16/31 A kérdező kommentje:
Mit ne? Amúgy ez olyan h van aki a kis ciciket szereti. Van aki a nagy ciciket. Van aki a rövid szőrt van aki a szőrtelent. Sorolhatnám mennyi eltérés van. Amúgy pár hónapja tudatosult bennem, hogy vmiért tetszenek. Persze lehet benne van az h 1 kivételével minden kis méretű partnerem jó testű volt. Amúgy valóban jött pár levél, de szerintem sokan csak kamuznak a méretükről, mert kíváncsiak.:(
2014. júl. 21. 00:25
17/31 anonim válasza:
Én nem kamuztam, csak kiváncsi lettem volna a véleményedre..
19/31 A kérdező kommentje:
Vki azt írja privibe, hogy az ajánlatomért ír! Nem igazán értem a kérdésemben hol van ajánlat. SEHOL!
A kérdésem mondjuk továbbra se kapott választ, de ezek szerint nem normális h ilyen vagyok.
Ami még furább h írtak páran, de 1 soros semmit mondó üzenetet. Ami azt gondolom, hogy nem várható, hogy megválaszolásra is kerüljön. Ha levelet írok a köszönés az alap. Az én szüleim legalábbis így tanítottak engem. Sőt még a Facebookon is ha rám ír vki köszön előbb.
2014. júl. 21. 00:32
20/31 anonim válasza:
A kérdésre a válasz: igen, miért ne lenne normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!