Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meleg srácok! Ti büszkék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Ti büszkék vagytok rá, hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés

Nagyon sokáig úgy voltam vele, hogy ebben nincs mire büszkének lenni, de ma már úgy gondolom, hogy igenis büszkeség, hogy így is tudok létezni és sikeres lenni az életben, mondom ezt úgy, hogy nem vállalom nyíltan a másságom. Ma már ha tehetném sem szeretnék heteroszexuális lenni.

27/F

2014. jún. 23. 19:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
egy âtlag ember nem nagyñ bûszke,aki 8ô-ban dolgozik,58 èves.ezek nem bûszkèk.de egy mûvèsz,akire felnèzhetsz,ôk bûszkèn valjâk
2014. jún. 24. 18:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Na pontosan az ilyen b*zikat tudnám agyonlőni, és elküldeni a ku**a annyába amelyik nem nevelte meg, hogy attól még hogy meleg, ugyanannyi joga van mint egy heteronak, semmi különbség nincs.

De legyél csak büszke, érezd magad többnek mint egy hetero ember, te büdös gyökér.

Lehet rasszistázni, meg neonácizni, meg lepontozni meg a f**zom tudja .

2015. szept. 19. 18:31
 13/13 anonim ***** válasza:
a hetero srácok szerinted büszkék arra hogy heterók? nos, én nem arra vagyok büszke hogy meleg vagyok, hanem ebből is adódóan arra aki vagyok. :)
2015. szept. 19. 20:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!