Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves fiú vok és meleg, de megszeretnék változni h hetero lehessek. Hogy csináljam? Mit kell hozzá tennem?
Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 13:13
11/16 A kérdező kommentje:
Igazából igen. A barátaim,mind heterok és mindig a lányokról beszélgetnek meg stb.
Én is olyan akarok lenni,mint ők na. Na mind1 hosszú.
De az írásokból az derul ki h nem lehet:(
2014. jún. 21. 18:04
12/16 anonim válasza:
Inkább azt tanuld meg hogyan tudod színlelni hogy nem vagy az. Úgy kell boldognak lenned ahogyan vagy, és hogy közben ne akarják kiverni a fogaidat mások érte...
13/16 anonim válasza:
agymosást ajánlom- akik írták hogy légy boldog ahogy vagy üzenem, hogy pont azért nem boldog mert nem hetero
14/16 anonim válasza:
Nagyon nagy akaraterő. Én lezbi voltam, már hetero vagyok. De rájöttem, az vagyok amit bebeszélek magamnak. Max biszex leszel, akkor meg már mondhatod, hogy hetero vagy 😊
15/16 anonim válasza:
amit az utolsó írt az hülyeség.. akkor csupán egy fellángolásod volt, de ez nem akaraterő kérdése..hidd el hogy akkor én heteró lennék és nem pedig meleg..
16/16 anonim válasza:
Többen is írták már, szerintem is csak biszex lehetsz. De ez is változás.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!