Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heterónak tartom magam mégis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heterónak tartom magam mégis fiúkat nézek, ez elmúlhat?

Figyelt kérdés

Egy ideje pasikat is megnézek. Korombelieket meg fiatlabbakat és néha elképzelem, hogy szexelek velük. Van barátnőm és nagyon szeretem, de ez nem értem miért van...

Már nem vok 14-15 éves h ne tudjam mit akarok. Lehet, hogy bi lennék? BI SRÁCOK VÁLASZÁT VÁRNÁM!!

2014. márc. 30. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sose értettem mire jó ha valaki felcimkézi magát. És ha bi vagy? Csak tedd amit jónak látsz, nem azon mulnak a dolgok hogy most mit mondasz magadrol. Ettöl nem leszel se több se kevesebb ha tudod magadrol hogy bi vagy vagy csak kíváncsi.
2014. márc. 30. 22:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem érdemes skatulyázni magad, de írj, ha gondolod, átbeszélhetjük a kérdést, ha az segíthet neked. :)
2014. márc. 30. 23:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem mindegy miről fantáziálsz velük kapcsolatban
2014. márc. 31. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!