Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik-e olyan pasi, aki nem meleg, nem is szeretne fiúval semmilyen szexuális dologba bonyolódni, de ennek ellenére szívesen kerülne közelebb egy fiúhoz, például tánc keretein belül?
Olyan pasira vagyok kíváncsi, aki nem meleg, talán nem is bi, legalábbis nem vallja és nem is érzi magát annak.
Nem csak a szex az, amit ritkán csinálnak egymással a fiúk, vagy furcsán néznek rájuk, ha csinálják, de ettől még lehet, hogy van, aki szereti vagy vágyik rá.
A tánc, főleg a társastánc biztosan ide tartozik. De tartozhat ide még más is.
jó köss belém:D
a lényegét feltételezem hogy erted attol még...
figy, attól mert netán van egy közös kiverés a haveroddal, meg lelkileg is nagyon közel vagytok (érzelmileg), attól még nem leszel meleg.
sok fiú vágyik erre, sok fiúnak vannak is ilyen jellegű kapcsolatai, csak hatalmas tabu ez nálunk, akinek van is, az is kézzel-lábbal tiltakozik.
és igen, teljesen természetes egy heteró fiútól is h kíváncsi a saját nemébe tartozó egyéb egyedekre, nincs ebben semmi homulás. jó példák erre a fiúkoleszokban gyakran előforduló "több mint barát" kapcsolatok ill. sportegyesületekben még közelebb szoktak kerülni egymáshoz fiúk, csak mint említettem, ez olyan tabu, hogy még egymás előtt is letagadják, hogy bármi megtörtént. pedig pedig ... csak ha én elkezdenék mesélni ... (már azért megölnének nyilván :D)
13-as:
Igen, mesélj, persze név nélkül.
nem mesélek mert úgy is magukra ismernek az illetők ...
majd ők!!! halljátok fiúk!!??? tessék mesélni! :D
amúgy semmi extra csak ha épp úgy hozza az alkalom, volt már példa h
1, meccsről hazafelé buszban a hátsó ülésen a srác rányomta a másik fejét, királyul megtorkoztatta, lenyelette ...
2, edzések után tusoláskor hát nem 1x leszopták már egymást és nem kevesen a csapatból ... (pontosabban van olyan ifi csapat amelyiken kevesebben vannak akik nem érintettek a dologban)
3, aztán az érzelmi kötődéseket már nem is tudom hova fokozni, de azt tudom csak mondani h sztem a legtöbb bnője simán megirigyelné azt a kapcsolatot amit fiúval tart fenn lelkileg .... bnő erről max álmodozhat.
4, ezt csak poén kedvéért mert nagyon tetszett: volt olyan focista ismerősöm, akinek a dilije volt h a kapuban szerette szopatni magát, naná fiúval. És nem tagadta meg az örömöket magától, mindig talált hozzá alanyt :D
De jó, elismerem h a sportközösségek más terület, ott sokszor 24 órában és hetekig együtt lévő srácokról van szó, nem túl nagy durranás, ha hallom hogy na vaze ott is megint mi ment meg itt is meg amott is meg ez is meg az is .... hát szal van ilyen. Nyugi edzők is tisztában vannak ezzel, sporttársak is, de szigorúan kuss van, és kifelé kemény tagadás megy, ilyen nem létezik na. A legtöbb bnő meg olyan ostoba tyúk h el se képzelné mi megy bent a tusolóban amíg éppen vár. Egy másik része meg pontosan tudja, csak nem hozza szóba, mert nem meri ... fél h kirakja a díszhíme.
Hát na, most ezzel is túl sokat meséltem, de vannak események az tuti, és egyébként fiúval én is elismerem h sokkal érzelmesebb az egész viszony (most a szexet ide se veszem, az más). Egyébként majdnem készült is ebből egy könyv, csak aztán még befejezése előtt botrány lett belőle h ilyet nem lehet kiadni és megfenyegették az íróját h nagy baj lesz ha meri ... Pedig én sajnálom, ráfért volna erre a képmutató népségre egy kis valóság :)
Ez a történet nagyon szaftos, ezért tetszik is, de így kívülállóként elég hihetetlen.
Gondolom, hogy egy sportcsapatban több a jó pasi, mint az átlagemberek között, ezért így melegként eléggé nehezen viselem, hogy ilyen öltözőkbe nem lehet bejutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!