Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhat az ízlésem?
"nem undorító bűn nincs bajom a melegekkel de..." Lófaszt nincs. Ha nem lenne, nem írtad volna ki a kérdést.
A hatos listája pedig igen kezdetleges. Gondolkozz el ezen még egy kicsit, hátha logikusabb elképzelések is körvonalazódnak majd a buksidban.
"mintha ez lenne a legundorítóbb bűn az egész kicseszett világon."
mondj egy rosszabbat? de úgy hogy a kisfiad most mutatta be a lacikát aki mindig jól meganalizálja a pici fiad ?
#7 Nyugodt szívvel fogok kezet Lacikával, mert leszarom, hogy meleg, amíg jó a fiamhoz. Veled ellentétben nekem már van annyi eszem, hogy nem szexuális beállítottság alapján rühellek valakit, hanem, hogy emberileg milyen.
Egy rosszabbat? Csak egyet? Vallás.
Jó kérdés :D
Sokan mondják azt, hogy ők húsz-harminc éves fejjel jöttek rá arra, hogy igazából vonzzák őket a férfiak. Én ugyan nem értem, ez hogy lehetséges, de ha hiszünk nekik, akkor lehetséges.
Szóval elvileg nincs kizárva, hogy megváltozik az ízlésed, ha még nem vagy nagyon öreg. De persze nem valószínű.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!