Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most már az a normális ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most már az a normális ha valaki meleg és leszbi? és a heteroszexualitás a másság?

Figyelt kérdés
Tényleg az a normális ha valaki meleg és leszbi?és az a nem normális ha valaki hetero hisz egyre többen vannak a melegek a heterok pedig keveseben évről évre és ebben a nagyon modern világban egyáltalán nem izgi a heteroság mindenkit a melegség érdekel de miért?

2014. márc. 12. 19:21
1 2 3
 11/25 ftf1983 ***** válasza:
100%

Semmilyen szexuális orientáció nem divat! Semmivel sincs több homoszexuális, mint régen csak most már lehet erről beszélni és az emberek is tudnak róla, hogy létezik ilyen. Sokan azt gondolják, hogy a "páwának" nevezett srácok melegek, holott a "páwák" nagyon nagy többsége heterószexuális, mint ahogy a metroszexuális pasik is heterószexuálisok nem melegek.

Amúgy meg a mai világban egyre több ember meri megélni a szexuális vágyait, fantáziáit és tetszik nem tetszik az emberek nagyon nagy többségének van fantáziája a saját nemével is.

2014. márc. 13. 10:47
 12/25 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam, hogy a páwák, metrok melegek, csak "úgy néznek ki", ezért egy kalap alá veszik őket a melegekkel, és úgy máris többnek tűnnek.
2014. márc. 13. 12:01
 13/25 anonim ***** válasza:

Miért a melegek, hogy néznek ki? :)

A legtöbb teljesen átlagosan néz ki. Talán ha valaki kigyúrt, nagyon felvágósan viselkedik lehet egy támpont.

A melegek gyakran túlkompenzálják a melegségüket.

Aki hangos, nagyon heteros, macsós arra figyeljetek ;)

2014. márc. 13. 12:52
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Vannak a lányos, meleges melegek, meg a férfias melegek. Legtöbbször nem lehet őket kinézet alapján felismerni, de valakit még a viselkedése alapján se. A szexuális beállítottság nincs az ember arcára írva.

De Egyesek, ha egy férfi egy picit is, bármilyen szempontból feminin, akkor egyből rásütik, hogy b uzi. Ha V kivágású pólót vesz fel, tapadós, hálós, rózsaszín pólót/trikót, csőnacit vesz fel, lányos az arca, vékony, lány barátai vannak, kihúzza a szemét, gyantáztatja magát valahol, hosszú haja van, megnéz egy nyálas filmet, megöleli egy barátját, stb. Pedig ez nem ilyen egyszerű.

2014. márc. 13. 13:24
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, már a heteróság a másság, szégyelljék magát minden heteró! :P
2014. márc. 13. 19:54
 16/25 A kérdező kommentje:
Hamarosan a hetero felvonuláson azt fogják orditani hogy mocskos heterok mocskos heterok.
2014. márc. 13. 19:59
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok kérdező! Látom te is abba a csoportba tartozol, aki nem azért kérdez, mert érdeklődni akar valami iránt, hanem azért , hogy láthasd, mennyien értenek veled egyet. Sajnálom, hogy át kellett lapoznod kb. 1 oldalnyi értelmes hozzászólást, csak azért, hogy leírd, hogy a kérdésed tulajdonképpen nem is kérdés volt. Egészségedre!

Bocs az offért.

Egyébként meg egyet értek az előző hozzászólók többségével. Nem lettek többen a melegek, csak hálistennek mostmár nem kell szekrénybe zárva élniük, mert az emberek többsége rájött dolgokra.

Egyébként lenne egy kérdésem: mégis miből jön le neked az, hogy "ebben a nagyon modern világban egyáltalán nem izgi a heteroság mindenkit a melegség érdekel"? Ha meleg vagy, akkor nem izgi a heteróság neked, érthető. Ha heteróként azt érzed, hogy nem izgi a heteróság, akkor valamit rosszul csinálsz. Elvégre is te is bele tartozol a mindenkibe.

2014. márc. 13. 22:10
 18/25 A kérdező kommentje:
Azért nem izgi a heteszexualitás mert ez ma már nem nagy szám ha megy az utcán plázában vagy akárhol kézen fogva egy fiú és egy lány az ma már nem nagy szám senkit sem érdekel de ha az emberek látnak két férfit vagy két lányt kézen fogva vagy csokolózva akkor mindenki oda kapja a fejét és mosolyognak sugdoloznak tehát melegnek lenni olyan sztárság.én egyszer a haveromal játcotuk el mintha melegek lennénk szórakozásból kézen fogva mentünk a tescoba kórházakban az utcán és mindenki megbámult és olyan sztárnak éreztem magam jó volt a lányok is csak néztek pedig 2013-mat irtunk akkor azt nem tudom mikor lesz az hogy melegként az utcán kézen fogva sétálva senki sem néz majd ránk mert teljesen természetes lesz mert a világ lakossága 80%-a meleg lesz.sztem 2035-2040-re ez valóra válik.
2014. márc. 13. 23:08
 19/25 ftf1983 ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Menj ki olyan nyugati országokba ahol az emberek többsége felvilágosult és rájössz, hogy ott senki nem nézi meg a meleg párokat, mert teljesen normális és természetes részei az utcaképnek! Ja, és tudtommal most még csak 2014 van!

Én egyszer Ausztriában láttam egy meleg párt kézen fogva és senki, de senki nem nézte meg őket vagy szólt be nekik, kivéve egy paraszt bunkót, aki mily meglepő magyar volt...

De ha már Ausztria, akkor ismerős meleg pár kimentek Bécsbe és kézen fogva sétáltak az utcán és mily érdekes megint csak magyarok szóltak be nekik....

2014. márc. 14. 14:15
 20/25 anonim ***** válasza:
80%

Igen, kis hazánk ebből a szempontból is rettentő balkán még. Még különbségeket keres, ha nincsen akkor gyárt magának. Ahelyett, hogy képes lenne befogadni a változásokat, fújol rá.

Mindig mondom, hogy mindenki idegen életformákkal akar találkozni, de a legtöbbje megütközik azon is ha valakinek piercing van az orrában. Kérdem én: Ha ennyire nem képes nyitott elmével a saját embertársa felé sem befogadó lenni, akkor mi a fenét vár majd egy totál más életforma totál más kulturájánál? A legtöbben alkalmatlanok erre.

A szomorú, hogy annyira buták, hogy még büszkék is rá.

2014. márc. 14. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!