Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt az oldalon olyan hetero srácok rajtam kívül, akiknek van esetleg otthon műpéniszük és szeretik izgatni vele magukat? 27/F
.-'---`-.
,' `.
| \
| \
\ _ \
,\ _ ,'-,/-)\
( * \ \,' ,' ,'-)
`._,) -',-')
\/ ''/
) / /
/ ,'-'
.....................................__................................................
.............................,-~*`¯lllllll`*~,..........................................
.......................,-~*`lllllllllllllllllllllllllll¯`*-,....................................
..................,-~*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll*-,..................................
...............,-*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.\.......................... .......
.............;*`lllllllllllllllllllllllllll,-~*~-,llllllllllllllllllll\................................
..............\lllllllllllllllllllllllllll/.........\;;;;llllllllllll,-`~-,......................... ..
...............\lllllllllllllllllllll,-*...........`~-~-,...(.(¯`*,`,..........................
................\llllllllllll,-~*.....................)_-\..*`*;..)..........................
.................\,-*`¯,*`)............,-~*`~................/.....................
..................|/.../.../~,......-~*,-~*`;................/.\..................
................./.../.../.../..,-,..*~,.`*~*................*...\.................
................|.../.../.../.*`...\...........................)....)¯`~,..................
................|./.../..../.......)......,.)`*~-,............/....|..)...`~-,.............
..............././.../...,*`-,.....`-,...*`....,---......\..../...../..|.........¯```*~-,,,,
...............(..........)`*~-,....`*`.,-~*.,-*......|.../..../.../............\........
................*-,.......`*-,...`~,..``.,,,-*..........|.,*...,*...|..............\........
...................*,.........`-,...)-,..............,-*`...,-*....(`-,............\.......
......................f`-,.........`-,/...*-,___,,-~*....,-*......|...`-,..........\........
Tényleg semmi gond nincs ezzel :)
Ott van a gond, hogy beskatulyázunk dolgokat. Mert ha egyszer van egy olyan lehetőség, amit ha kihasználsz, akkor csodálatos érzést tudsz magadnak okozni, akkor miért ne élnél vele?
Ahogy a 11-es válaszoló írta: akkor lennél homoszexuális, ha bele tudnál szeretni egy férfibe, olyan mély érzelmekkel tudnál vele élni, mint most a pároddal. De ez nálad nem adott, szóval semmi köze ennek az egésznek a melegekhez. Az a "véletlen műve", hogy ők is lelkes gyakorlói az anális szexnek :D
Szóval szerintem folytasd nyugodtan a dolgot, mindaddig, ameddig élvezed. Viszont nem zavar, hogy titokban, "fű alatt" csinálod? Ez az egyetlen dolog, ami gondot okozhat esetleg.
Nekem is van itthon dildóm, kettő is. Fél éve jöttem rá hogy milyen jó érzés ezekkel maszturbálni és ezek ellenére én is teljes mértékben heteró vagyok, már csak a gondolattól is undorodom h férfival legyek.
F
Csatlakozom a hetero csapathoz.
Nekünk is van több erre alkalmas eszközünk itthon. A kedvesem néha izgat velük.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!