Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális egy hetero lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális egy hetero lánynak vonzódni egy másik nő testéhez? Vagy ettől akkor leszbikus vagyok? Vagy szerelmes? Még sosem voltam fiúval. Kérlek, olvassátok el! Többi lent!

Figyelt kérdés
12 éves koromban molesztáltak, így az egész tinédzserkoromból kimaradt az egész szerelem témakör, mert tényleg semmi "kedvem" nem volt az egészhez. Egy éve viszont megismerkedtem egy lánnyal, akit testileg nagyon szépnek látok, szerintem nagyon vonzó a teste, és gyönyörű a szembe, meg nagyon hasonlít a személyiségünk is. Viszont "szexuális" vonzódást nem érzek a közelében, már amennyire meg tudom ítélni (ezt úgy értem hogy még egyáltalán senki iránt nem éreztem szexuális vonzódást, úgyhogy nem tudom). Viszont sokan állítják hogy onnan tudják hogy szerelmesek valakibe hogy zavarban érzik magukat a közelükben, gyakran elpirulnak meg ilyesmik. Én ezt inkább fiúk közelében érzem, meg vannak fiúk, akikről úgy gondolom, hogy helyesen néznek ki, amikor egy fiú dicséri meg a külsőmet, sokkal másképpen élem meg, mint ha egy barátnőm vagy családtagom tenné. Nagyon ritkán beszélek fiúkkal, de olyankor mindig jobban tudatában vagyok annak, hogy hogy nézek ki, hogy hogyan is hangzom, ilyesmik. Szóval ezek miatt úgy gondoltam hogy biztos hetero vagyok, csak még úgymond mindig "nem állok készen" egy közelebbi kapcsolatra. Viszont amióta elmentünk ezzel a lánnyal úszni.... egyszerűen nem tudom kiverni a testét a fejemből, azon kapom magamat hogy egyrészt magamnak is ilyet testet szeretnék másrészt meg hogy most amikor találkozunk próbálom a ruháján keresztül is megpillantani megint a hátát, az izmokat a karján, a derekát, hogy arra gondolok, hogy mennyire szép és szeretném még jobban megismerni őt, sőt hagyni, hogy ő is megismerjen. (Ezt eddig még csak egyetlen embernek (egy lánynak) engedtem meg, akivel 12 éve vagyunk barátnők, és neki sem teljesen, alapvetően nagyon félek és zárkózott vagyok, nagyon nehezen nyitok bárki felé, alapvetően bizalmatlan vagyok az emberek felé). Szerintetek ez szerelem? Vagy most heteroszexuális vagyok vagy homoszexuális? Egyik sem "zavarna", de úgy érzem, ideje lenne már valamilyen irányba mozdulni az életemnek, 24 éves vagyok és még mindig ennyire "szűz" szerelmi téren.... :(

2014. febr. 10. 00:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom mindenkinek!! :) :) :)
2014. febr. 11. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!