Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok az anális ujjazásról?
A barátnőm állandóan szeretné nekem csinálni, és én is szeretném valahol mélyen legbelül, de valamiért úgy gondolom, hogy egy fiúnak nem szabadna ilyet átélnie, mert ő fiú....
Mivel tudnátok bátorítani?
Én 20, ő 18
#9 ne egy mesekönyvből (biblia) idézgess, és az alapján ítélkezz mi a jó, és mi nem.
akkor a sok pedofil papnak is oszd az észt, hogy nem a 10 éves kisfiúk micsodáját kell fogdosniuk, hisz az istened nem arra jogosította fel az alkalmazottait..
Ne a bilbiából idézgess? :''D
Olvassátok már el legalább az első 2 oldant emberek.. Ha már a "mesekönyvről" dumáltok.
Am meg válaszoló: Amíg azzal amit csinálsz nem ártasz senkinek, nem kell hogy lelkiismeret furdalásod legyen. Te is szeretnéd és a barátnőd is, az hogy ezt nem szabad, csak "beléd nevelték".
Képzeld el, hogyha ujjaz és szop egyszerre, kétszeres az élvezet. :) Szeretem én is csinálni, nagyon maszkulin férfinak a legszívesebben, nagyon izgató, nagyon intim.
Persze legyen jó síkosítás, hogy utána ne fájjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!