Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg lennék vagy kiváncsiság?
Nálám ugyanez van. Mindíg nőkbe voltál, vagyok szerelmes......de volt egy két kalandom fiúkkal is.....élveztem, nem bàntam meg semmit.
Én úgy szoktam megfogalmazni, hogy egyszerűen nem alakultak ki bennem ezek a társadalmi gàtak a nemiség terén.
Nem kell lehurrogni azt akinek fontos a kategória. Nekem is fontos, mert az önismeret számomra egy lényegi kérdés. Szeretem ha meg tudom fogalmazni, hogy mi vagyok és miért. Nem csak szexuálisan, az élet minden területén. Másoknak meg azért lehet fontos, mert meg vannak ilyedve (ami egy ilyen társadalomban tök normális), vagy csak tisztázni szeretnék magukkal, hogy most mi is a szitu. Föleg fiatalon, az ember rengeteget változik, a személyisége kialakulóban van, és jó tudni, milyen irányba, egy stabil önkép kialakítása miatt. Nagyon sokaknak nem megy ez a "lógj a levegőben, ne gondolkozz, ne nevezd meg, csak cselekedj" dolog. Az állat ösztönlény, míg az ember gondolkozik, válaszokat keres és szereti a dolgokat a nevén nevezni.
Kedves válaszoló, a leírtak alapján biszex vagy :) Ha nem vagy ebben biztos, a neten utana lehet nézni a rengeteg "alkategóriáknak", hogy minél pontosabban meg tudd magad határozni.
21/L/pánszex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!