Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mikor orált vagy anált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mikor orált vagy anált csináljátok nincs olyan érzésetek hogy uristen mit csinálok?

Figyelt kérdés
Az anális és az orális olyan megalázzó nincs olyan érzésetek mikor a barátotoknak engeditek hogy uristen mit csinálok egy k.... vagyok ráadásul ingyen csinálom neki vagy ha nem is k..... bizti ugy viselkedem főleg ha hangot is adok ki.főleg akkor a megalázzó ha análisan vagy orálisan vagy együtt valakivel aztán szakitotok.utána találkoztok egy boltban stb.és azok után hogy nézek bele másik új fiu szemébe ha tudom hogy az előző párom análisan vagy orálisan megalázott

2013. dec. 4. 19:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%

"20 vagyok" írja a kérdező de a tények az alábbiak lehetnek:

1) vallásos fapin# vagy aki a vágyak kielégítésében nem az élvezetet, hanem az alázatot látod

2) nem 20 vagy hanem 13 és most olvastad el az anál, és orál fogalmát, és beleképzelted magad

3) szimplán olyan vagy mint a lépcsőház: "sötét és korlátolt"

Én sokat nyalom a Párom, sőt imádom így kényeztetni. Az anált soha nem próbáljuk ki, nem látok abban semmi izgatót. Ő csak az nem szereti ha az arcára spriccelek, azt is inkább azért nem, mert nem akarja, hogy a szemébe menjen.

Cs.

2013. dec. 5. 14:55
 12/13 anonim ***** válasza:

"k.... vagyok ráadásul ingyen csinálom neki"

Tehát csak így érzed megalázónak, hogy nem fizetnek érte?

2013. dec. 9. 23:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
kérj érte pénzt.
2013. dec. 10. 11:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!