Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy érzitek a lányok nők tényleg kisebbségben vannak mint a férfiak?
Figyelt kérdés
A lányok nők kisebbségben halotam már ilyent jó lehet magyarországon nem annyira mint szaud arábiában de azért akkor is a férfi az úr pl anális orális szexet a nők nagy része nagyon nem szereti mégis a pasija kedvéért megcsinálja.olyan lányt még nem halotam hogy azt monta volnaa barátjának hogy tudod mit majd én feldugok neked oda egy hegesztő pálcát.biztos van ilyen lány de kevés.2013. dec. 4. 16:41
1/14 anonim válasza:
Hát azért az durva tudod kinek dugdozza :D
2/14 anonim válasza:
Kisebbségben az azt jelenti, hogy kevesebben. Te biztosan arra vagy kíváncsi, van-e elnyomás valamilyen szinten, én eddig ezt nem nagyon tapasztaltam.
3/14 anonim válasza:
1:Normális férfi nem erőltet olyat, amit a barátnője/felesége nem szeretne.
2:Az a nő, aki hagyja magát rábeszélni olyanra, amit nem akar, az hülye.
3: az én barátnőm pl szereti az orált
4: nem tudsz írni
Mindenre válaszoltam, ügye vagyok?
4/14 anonim válasza:
hogy mi? az egy dolog, hogy Szaud-Arábiát így írják, de kétlem, hogy itt a kisebbség szót akartad használni, mert eléggé értelmetlen...
6/14 anonim válasza:
Először diplomázz le, utána kezdj a nemi szerepeken merengeni. Olvass sokat, hogy értesd mit írsz! A nők nincsenek kisebbségben, többségben vannak. Te a patriarchális társadalomról és nők elnyomásáról beszélsz. Az orál ebben rossz példa, mert azt a nők is szeretik kapni és ezért szeretniük kell adni.
8/14 A kérdező kommentje:
De pl ha valaki szereti orál anál.egyből k....nak fogják hivni a fiukat mégsem hivjám hímringyőnak mert szeretik a szexet ezt tapasztalatbol mondom
2013. dec. 4. 16:51
9/14 anonim válasza:
Kérdező olyan sok hülyeséget hordasz itt össze._ha meg nem tetszik valami akkor menjél tüntetni!
10/14 anonim válasza:
Nem lehet nagy tapasztalatod, senkit sem k.nak le mert szeret felnőttként orálozni. Tiniknél nem kell sok embert orálozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!