Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nem féltek attól hogy egy lány pl barátnőtök valójában fiú?
Kizárt, hogy egy férfinak beültetnek egy méhet és az úgy tud működni mint egy nőnél.
Nem kell mindent elhinni amit mondanak, nem kell mindent elhinni amit olvasol.
Szerintem valaki nagyon jól szórakozik rajtad, hogy ezt megetted.
!!!
Másrészt miért érdekel ez a dolog? Te is ezt akarod? Olyannyira fel vagy háborodva, hogy itt mindenki milyen hülye,. mert nem tudnak ilyen dolgokról, mintha te magad is ezt akarnád és úgyis neked van igazad, ne szóljon bele senki.
!!!
Érdekesen hangzik, de ez nem létezik. Ha ennyire unatkozol, akkor inkább építő kockázz, vagy tanulj meg írni, tanuld meg a mondattagolást, a mondat eleji nagybetűket.
Te mi ez cucc amit szívszorító én is megkóstolnám.
Nekem egyik kolléganőm ilyen volt, és egy olyan helyen dolgoztam, aminek a közelében 2 ilyen szórakozó hely is volt.
Nincs női hangja sose, az arcán látszik és a derekán is, meg csípőből is. Ja és estére mind borostás lesz.
Ha lenne méh beültetés szerinted hány terméketlen nő menne ilyen beavatkozásra? Kicsi vagy még, és sajnos tájékozatlan is.
12-es vagyok! A 13-nak is tök igaza van!!!
Gondolod, hogyha méhet férfiba ültetnek és teherbe is tud esni, akkor olyan nőkön nem alkalmaznák akiknek sajnos nem lehet babájuk?
Az lenne az első, hogy a doki azt mondaná, hogy "Semmi baj, beültetünk egy új méhet, petefészket és lehet gyereke"
DE Ilyen nincs :)
Átalakító műtét van, ahol teljesen eltávolítják a férfi nemi szerveket, a péniszt a heréket és a prosztatát. Viszont beültetni nem tudnak méhet. A férfi test akkor sem lenne képes egy magzatot kinevelni ha ez lehetséges lenne.
Én itt befejeztem veled a beszélgetést. Tucatnyi embert nézel hülyének, és ha mér nekem azt írtad, hogy hajtom az igazamat, te mégis mit csinálsz? Hajtod az igazadat több emberrel szemben.
Sok sikert az élethez :) és szólj, ha születik a picid :)
Legyen a neve Junior :)
méhet beültethetnek neki, ezt nem is tagadtuk, de egy férfi attól még nem fog megtermékenyülni és kihordani egy gyereket. ahhoz nem elég a méh. petefészkek, ciklikusan érlelődő petesejtek is kellenek hozzá, és olyan bonyolult hormonális rendszer, amit egyszerűen KÉPTELEN a férfitest produkálni, akármit is szed, mert van egy y kromoszómája, amin akárhogy is szabják át a testét a sebészek, nem tud változtatni senki.
megjegyzem, a meddő nők jellemzően nem a méhük miatt meddők. a méh az a befogadószerv, annak álltalában nincs gondja. ha beágyazódási problémák vannak, akkor azon tudnak segíteni plusz hormonokkal, de ott nem is a megtermékenyítés az, ami nem megy. a petesejteket, petefészket, stb-t, azt viszont nem hallod, hogy nagyon elveszik, max igen, más nőtől vesznek petesejtet, és azt mesterséges megtermékenyítés után behelyezik a méhbe. de ezt a férfiaknál hiába tennék meg, azok a hormonális folyamatok hiányoznak, és ezt nem nagyon szokták mesterséges szerekkel fenntartani 9 hónapon keresztül, főleg, hogy nem is lehet.
nézz utána az ilyesminek, mielőtt minket hülyézel le. valószínűleg nőként kicsit jobban tisztában vagyok az efféle dolgokkal, mint te. mármint a menstruációs ciklussal és annak mibenlétével. főleg, hogy a biológia igen jó barátom, és nem is kicsit részletesen tanultam ilyesmit. nekem ne mondd, hogy hülye vagyok, mikor azt állítom, képtelenség, hogy egy férfi megszüljön egy gyereket, még ha méhet is ültetnek be neki (amit pont a hiábavalósága miatt nemigen szoktak megtenni, csak úgy megsúgom).
En lany vagyok es engem az tolt el felelemmel,hogy ilyen Hozzad hasonlo hulyek elnek koztunk.
Egyebkent javaslom,hogy ne ezzel a sok ostobassggal foglalkozz,hanem inkabb gyakorold az irast,javadra valna...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!