Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk nem féltek attól hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nem féltek attól hogy egy lány pl barátnőtök valójában fiú?

Figyelt kérdés
Fiúk nem féltek attól hogy akiről teljesen azt hiszétek hogy lány az valójában fiú mert vannak olyan shemale lányok akik nem mondják meg hogy mi a szitu.pl volt 1 lány egy házi buliban nagyon szép formás kerek feneke volt hatalmas mellei piersing stb nagyon szép volt a hangja is női volt minden az egyik fiu bevitte a szobába és azt monta nagyon jó forró volt a p+ncija.de valojában az lány fiu volt.de az a fiu aki lefeküd. Vele a mai napig nem tudja hogy valoban fiuval feküdt le.jelenleg az lány aki valojában fiu most terhes ez azért lehetséges mert méh beültetést is csináltatott senki nem mondaná meg róla hogy 16 éves koráig fiu volt mert 100%-ig meg csináltatott minden olyan eljárást amit egy shemale lánynak kell. fiuk ettől nemféltek pl lehet a barátnőtök is fiu csak nem tutok rola.

2013. nov. 30. 16:09
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet hogy ma már képesek mindenre már nincs lehetetlen nagyon nagy technika van a fiú valoban terhes.nem tudom lehet igazad van e téren nem tudom .de az biztos tudom hogy méh átültetést végeztek rajta magyarországon ez biztosra tudom mondani és az biztos terhes biztos hogy nem pletyka nem tudom elképzelni azt hogy kitömi a hasát minden nap.egyszoval van ilyen eljárás utána is néztem nem olcsó magyarországon is végeznek már ilyent.tehát ma már ebben a kegyetlenül nagy bizarr világban már minden lehetséges.én pl már nagyon sok mindent láttam hallotam undoritó dolgokat is amikről felesleges beszélnem annyi undoritó
2013. nov. 30. 16:57
 12/23 anonim ***** válasza:

Kizárt, hogy egy férfinak beültetnek egy méhet és az úgy tud működni mint egy nőnél.

Nem kell mindent elhinni amit mondanak, nem kell mindent elhinni amit olvasol.

Szerintem valaki nagyon jól szórakozik rajtad, hogy ezt megetted.

!!!

Másrészt miért érdekel ez a dolog? Te is ezt akarod? Olyannyira fel vagy háborodva, hogy itt mindenki milyen hülye,. mert nem tudnak ilyen dolgokról, mintha te magad is ezt akarnád és úgyis neked van igazad, ne szóljon bele senki.

!!!

Érdekesen hangzik, de ez nem létezik. Ha ennyire unatkozol, akkor inkább építő kockázz, vagy tanulj meg írni, tanuld meg a mondattagolást, a mondat eleji nagybetűket.

2013. nov. 30. 17:16
 13/23 anonim ***** válasza:

Te mi ez cucc amit szívszorító én is megkóstolnám.

Nekem egyik kolléganőm ilyen volt, és egy olyan helyen dolgoztam, aminek a közelében 2 ilyen szórakozó hely is volt.

Nincs női hangja sose, az arcán látszik és a derekán is, meg csípőből is. Ja és estére mind borostás lesz.

Ha lenne méh beültetés szerinted hány terméketlen nő menne ilyen beavatkozásra? Kicsi vagy még, és sajnos tájékozatlan is.

2013. nov. 30. 18:11
 14/23 A kérdező kommentje:
12- es nem tudom hogy téged honnan szalajtotak de az biztos hülye vagy nagyon csak hajtod a magadédt de most mondom hogy ez megtörtént nem hazudok de te akkor is hajtod a magadéd hogy fiubol nem lehet nőt csinálni.már pedig lehet mindent meg lehet csinálni az biztos hogy az isten könnyes szemmel nézhet a földre hogy az emberek mikre voltak képesek.az első nem át alakitó műtétet 1972- ben végezték azota eltelt 40 év azota képzelheted mennyit feljlődődt a technika már 40 ével ezelőtt képesek voltak erre
2013. nov. 30. 20:25
 15/23 anonim ***** válasza:
igen, arra képesek voltak és ma is képesek, hogy aránylag hűen visszaadják a női testet. de attól még arra mindig nem képesek, hogy komolyan terhes legyen. igazat mondott az egyik válaszoló, ha ez a technika létezne, csomó meddő nő kezeit összetenné gyönyörűségében, hogy megoldható a gondja. főleg, hogy a női termékenység kérdése igenis egy bonyolult folyamat, ezermillió hormon együttes hatásai, ciklikusság, stb, amit a pasikban a veleszületett y kromoszóma egyszerűen nem tud produkálni. akárhogy is szedné a hormonokat, biológiailag képtelenség amit mondasz, akárhol áll is a tudomány és a technika. már időtlen idők óta él az ember gondolataiban a teleportálás például, de egyelőre fizikai képtelenségként van kikiáltva. akármennyire is wifi meg okostelefon, a technika nagyon menő, de a természet törvényeit még mindig nem tudja megdönteni. és ez is egy olyan, amiről te beszélsz. képtelenség, és kifejezetten butának jössz ki, hogy ezt elhiszed. olvass utána a női termékenységi ciklusnak, és rájössz, az túl bonyolult és túlságosan érzékeny rendszer, hogy az ember jelenlegi tudásával és technikájával ezt utánozni tudja. ha megtehetné, akkor a meddő nők térden állva hálálkodnának az orvostudománynak, ebbe azért gondolj bele. mégsincs így.
2013. nov. 30. 20:50
 16/23 anonim ***** válasza:

12-es vagyok! A 13-nak is tök igaza van!!!

Gondolod, hogyha méhet férfiba ültetnek és teherbe is tud esni, akkor olyan nőkön nem alkalmaznák akiknek sajnos nem lehet babájuk?

Az lenne az első, hogy a doki azt mondaná, hogy "Semmi baj, beültetünk egy új méhet, petefészket és lehet gyereke"

DE Ilyen nincs :)

Átalakító műtét van, ahol teljesen eltávolítják a férfi nemi szerveket, a péniszt a heréket és a prosztatát. Viszont beültetni nem tudnak méhet. A férfi test akkor sem lenne képes egy magzatot kinevelni ha ez lehetséges lenne.

Én itt befejeztem veled a beszélgetést. Tucatnyi embert nézel hülyének, és ha mér nekem azt írtad, hogy hajtom az igazamat, te mégis mit csinálsz? Hajtod az igazadat több emberrel szemben.

Sok sikert az élethez :) és szólj, ha születik a picid :)

Legyen a neve Junior :)

2013. nov. 30. 21:17
 17/23 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem hiszem el ti tényleg hülyék vagytok szerintetek nem vgéeztek még méh átültetést egy nőn?ezt mondjátok komolyan?persze hogy végeztek már méh átültetés volt egy olyan eset braziliában hogy egy nőt meglőttek a lágyék részénél a golyó teljesen szétroncsolta a nemi szervét nyitott volt a méhe de szerencséjére találtak neki donort és megsikerült mentenni.és hogy hogy képesek egy férfinak méhet beültetni?na hogy?akkor azt is kérdezhetnétek hogy képesek szívet cserélni hogy tudják megcsinálni a vese átültetés ja arról nem is beszélve hogy akinek levágják pl karját hogy tudnak robot kart oda ragasztani hozá úgy hogy tudja mozgatni is gondolom halotatok már róla.hát úgy hogy mamár mindenre képesek
2013. nov. 30. 21:55
 18/23 anonim ***** válasza:

méhet beültethetnek neki, ezt nem is tagadtuk, de egy férfi attól még nem fog megtermékenyülni és kihordani egy gyereket. ahhoz nem elég a méh. petefészkek, ciklikusan érlelődő petesejtek is kellenek hozzá, és olyan bonyolult hormonális rendszer, amit egyszerűen KÉPTELEN a férfitest produkálni, akármit is szed, mert van egy y kromoszómája, amin akárhogy is szabják át a testét a sebészek, nem tud változtatni senki.

megjegyzem, a meddő nők jellemzően nem a méhük miatt meddők. a méh az a befogadószerv, annak álltalában nincs gondja. ha beágyazódási problémák vannak, akkor azon tudnak segíteni plusz hormonokkal, de ott nem is a megtermékenyítés az, ami nem megy. a petesejteket, petefészket, stb-t, azt viszont nem hallod, hogy nagyon elveszik, max igen, más nőtől vesznek petesejtet, és azt mesterséges megtermékenyítés után behelyezik a méhbe. de ezt a férfiaknál hiába tennék meg, azok a hormonális folyamatok hiányoznak, és ezt nem nagyon szokták mesterséges szerekkel fenntartani 9 hónapon keresztül, főleg, hogy nem is lehet.

nézz utána az ilyesminek, mielőtt minket hülyézel le. valószínűleg nőként kicsit jobban tisztában vagyok az efféle dolgokkal, mint te. mármint a menstruációs ciklussal és annak mibenlétével. főleg, hogy a biológia igen jó barátom, és nem is kicsit részletesen tanultam ilyesmit. nekem ne mondd, hogy hülye vagyok, mikor azt állítom, képtelenség, hogy egy férfi megszüljön egy gyereket, még ha méhet is ültetnek be neki (amit pont a hiábavalósága miatt nemigen szoktak megtenni, csak úgy megsúgom).

2013. nov. 30. 22:04
 19/23 anonim ***** válasza:
Én nem félek tőle.Akkor is megdugnám.
2013. dec. 2. 17:43
 20/23 anonim ***** válasza:

En lany vagyok es engem az tolt el felelemmel,hogy ilyen Hozzad hasonlo hulyek elnek koztunk.

Egyebkent javaslom,hogy ne ezzel a sok ostobassggal foglalkozz,hanem inkabb gyakorold az irast,javadra valna...

2013. dec. 17. 01:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!