Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meleg szex bevállalható...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg szex bevállalható legjobb haverral?

Figyelt kérdés
Én meleg vagyok és ezt mostmár elég nyíltan vállalom. Legjobb haverom, akiért sokáig titkon odavoltam, de reménytelenül, mert tipikus nőcsábász, szóval a héten azt mondta, hogy nagyon rég ismerjük egymást és szeretne egy-két "homo dolgot" kipbróbálni velem, mert foglalkoztatja, milyen lehet egy sráccal. Korábban bármit megtettem volna ezért, de most elbizonytalanodtam. Lehet, hogy csak szívat? Mit kellene tennem?

2013. nov. 16. 22:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem egy orál nem vethet véget a barátságotoknak, talán még közelebb is hoz titeket és lehet, h később más is lesz. Majd mesélj! :)
2013. nov. 17. 16:20
 12/34 anonim ***** válasza:
72%

A többség is javasolja élj a lehetőséggel.Vagyis most már talán elmúlt az együttlét?

Hiszen tegnapi a kérdésed!Én ma olvastam csak.

A legjobb dolog a barátságod erősítéséhez.

És bár nem meleg de barátságból ezt szeretné veled vagyis neked örömet szerezni ezzel.

Hát mi ez ha nem az igaz barát a haveri kapcsolat?

Remélem mesélsz majd mi volt hogyan tovább köztetek?

2013. nov. 17. 17:56
 13/34 anonim ***** válasza:
83%
nekem csak meleg gondolataim vannak de még sose voltam másik fiúval és azok pont a legjobb haveromról... szerintem tök jó dolog ha ilyen téren is megvan egymással két srác, és emelet élhetik az átlagos életüket is szóval én simán bevállalnám helyedben
2013. nov. 17. 18:09
 14/34 A kérdező kommentje:

Na, túl vagyunk rajta! :)

Smároltunk és szájjal elégítettük ki egymást. Haverom nagyon élvezte, bár azt mondta, azért marad a csajoknál, de néha-néha összehozhatunk egy-egy ilyen alkalmat. És valóban jó volt, hogy ilyen értelemben is jobban megismertük egymást.

2013. nov. 17. 19:19
 15/34 anonim ***** válasza:
85%
Helyes, örülök, hogy jól sikerült. :) Szerintem ez még javíthat is a barátságon, ad neki egy extra intimitást.
2013. nov. 17. 19:20
 16/34 anonim ***** válasza:
74%
Akkor csak jól alakult végül minden. Aztán lehet, hogy még másra is kapható lesz, szóval csak türelem, ha te is többre vágysz :D
2013. nov. 17. 19:37
 17/34 anonim ***** válasza:
33%
aha, szoval lesz neki baratnoje, akit majd veled heba-hoba megcsal, ha ugy tartja kedve. magyarul a knrvaja lettel. gratula :D
2013. nov. 18. 09:58
 18/34 moonlightsentinel ***** válasza:
42%

Egyet értek az utolsóval, lehetsz majd titkosilonka a csaja mellett, ügyi vagy xD

Szerintem a szex nem keverhető a barátsággal, az onnantól kezdve nem barátság, hanem valami más. Általában elég hamar átfordul kihasználásba/viszonzatlan szerelembe.

A barátságotokat ez nem, hogy megerősíti, hanem tegnap lett vége. Akik meg azt hiszik, hogy a barátság extrákkal dolog hosszútávon működik, azok ébredjenek fel :D Tudom, sok meleg szeretné, de ez egy tündérmese. Soha nem láttam még példát rá, hogy hosszú távon ment volna, pedig ismerek jópár meleg srácot.

2013. nov. 18. 10:59
 19/34 anonim ***** válasza:
65%
Csak nehogy belezúgj, kérdező! Mint írták többen is előttem, te csak egy kis plusz örömforrás vagy és leszel neki. ;)
2013. nov. 18. 12:55
 20/34 anonim ***** válasza:
91%

Valóban van annyi hátulütője a dolognak, hogy egyoldalú dolog lesz ebből, mármint, ami az érzelmi oldalát érinti.

Ő könnyebben, míg te nehezebben fogod viselni, ha eljön a HAGYJUK ABBA! állapotot. Ezzel jobb ha számolsz és készítsd fel magad lelkileg.

2013. nov. 18. 16:24
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!