Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg szex bevállalható legjobb haverral?
A többség is javasolja élj a lehetőséggel.Vagyis most már talán elmúlt az együttlét?
Hiszen tegnapi a kérdésed!Én ma olvastam csak.
A legjobb dolog a barátságod erősítéséhez.
És bár nem meleg de barátságból ezt szeretné veled vagyis neked örömet szerezni ezzel.
Hát mi ez ha nem az igaz barát a haveri kapcsolat?
Remélem mesélsz majd mi volt hogyan tovább köztetek?
Na, túl vagyunk rajta! :)
Smároltunk és szájjal elégítettük ki egymást. Haverom nagyon élvezte, bár azt mondta, azért marad a csajoknál, de néha-néha összehozhatunk egy-egy ilyen alkalmat. És valóban jó volt, hogy ilyen értelemben is jobban megismertük egymást.
Egyet értek az utolsóval, lehetsz majd titkosilonka a csaja mellett, ügyi vagy xD
Szerintem a szex nem keverhető a barátsággal, az onnantól kezdve nem barátság, hanem valami más. Általában elég hamar átfordul kihasználásba/viszonzatlan szerelembe.
A barátságotokat ez nem, hogy megerősíti, hanem tegnap lett vége. Akik meg azt hiszik, hogy a barátság extrákkal dolog hosszútávon működik, azok ébredjenek fel :D Tudom, sok meleg szeretné, de ez egy tündérmese. Soha nem láttam még példát rá, hogy hosszú távon ment volna, pedig ismerek jópár meleg srácot.
Valóban van annyi hátulütője a dolognak, hogy egyoldalú dolog lesz ebből, mármint, ami az érzelmi oldalát érinti.
Ő könnyebben, míg te nehezebben fogod viselni, ha eljön a HAGYJUK ABBA! állapotot. Ezzel jobb ha számolsz és készítsd fel magad lelkileg.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!