Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki undorodik az ellenkező nem nemi szervétől (annak ellenére, hogy heteroszexuális)?
Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 17:00
1/6 anonim válasza:
Persze. De nemigen tudhatja, mi a jó. Vagy egyáltalán, mi-mire való.
2/6 BlackSword válasza:
ez paradoxon, de ne is törd rajta a kicsi buksid, mert csak megfájdulna...
3/6 anonim válasza:
Simán. Én például undorodom az óriás csiklóktól. Egyesek úgy néznek ki mint egy degenerált pénisz.
4/6 anonim válasza:
Létezik. De tedd fel magadban azt a kérdést, hogy tetszik-e a másik nem? :D Mármint, hogy vonzódsz-e hozzá, azt találod olyannak, amitől begerjedsz
5/6 anonim válasza:
Pl. én a péniszt egyáltalán nem tartom szépnek, sőt, kicsit undorító, szerintem. Ettől függetlenül imádom. Egy férfi pontosan ugyanilyen számomra.
6/6 anonim válasza:
Attól is függ, milyen szempontból nézzük ezt.
Van egy sejtésem hova akarnak egyesek ezzel kilyukadni, de nem, az orális szexet nem minden heteroszexuális szereti. C'est la vie. Majd túlélitek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!