Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuális lányok, ti miért ölelkeztek állandóan? Vagy ez csak a filmekben, sorozatokban van igy?
Amerikában mindenki ölelkezik, ne azt vedd alapúl. Voltam jópárszor USAban és bárkivel akivel összehaverkodtam ölelt, lányok, fiúk, de amikor a lányokat arcon pusziltam, hogy nálunk így szokás köszönni, hát teljesen elpirultak, hogy ez milyen intím már...
(bár néhány azt mondta, milyen gavallér vagyok)
Csajok között eléggé elterjedt az ölelkezés meg a puszilkodás a világon mindenfelé. Sőt, vannak olyan kultúrák, ahol a barátnők egyenesen szájra puszival köszöntik egymást. :D
Éppen idén nyáron volt az atlétikai vébén egy eset, ahol a győztes orosz női váltó tagjairól készült egy ilyen "csókolózós" kép az éremátadáskor, ami eléggé híres lett, és majdnem minden újság leközölte:
Ott is sokan azt hitték először, hogy a két csaj biztos leszbi, de ha a teljes videót megnézed, akkor látszik, hogy mind a négyen sorban szájon csókolták a többieket, szóval csak így ünnepeltek. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!