Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mi "hatna meg" ilyen esetbe?
első, fantasztikus felfedezés :D
de amúgy a legtöbb ember számára kulcsszavakból korábban kiderült ;D
egyébként, kedves kérdező, nem tudom mit kellene neki írnod :/
talán azt hogy hiányzik, és hogy tudod hogy ezeket azért tette mert el akar felejteni, de te még szeretnél egy próbát tenni
vagyis amit ide leírtál...az őszinteség célravezető :)
19/N
Engem az hatna meg, ha az expasim, miután kimondottan megkértem, hogy ne keressen, mert szar érzés volt őt elhagyni, csakazért is keresne. Emiatt tutira otthagynám a barátnőmet. Ugyan mindketten szörnyen éreznénk magunkat, de ennél többet számít az expasim felhőtlen boldogsága. Ugyanis felhőtlen lenne, biztos nem zavarná, hogy tiszta depi a barátnője, és még véletlenül sem kellene attól tartania, hogy a barátnőm, aki egyszer már elcsábított tőle, újra színre lépne.
Szóval igen, próbálkozz csak nyugodtan, még véletlenül sem fogsz 3 embert szívatni feleslegesen a saját boldogságod képzelt esélye miatt, csakis jól sülhet el a dolog.
</szarkazmus>
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!