Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heterók, ti hogyan viszonyultok egy bi vagy homoszexuális emberhez?
Mármint elítélitek ezeket az embereket, vagy esetleg undorodtok tőle?
Vagy megértitek, normálisan álltok hozzájuk?
Persze úgy, hogy titeket békén hagy, mármint nem próbálkozik nálatok meg ilyenek. Mondjuk benne van a baráti körötökbe.
Elfogadjátok őket?
magasról teszek rá hogy mit csinálnak, nálam ne próbálkozzon, aztán onnantól nem érdekel
volt anno az osztályban olyan igazi cuncimókus tipus, tök normálisan el lehetett vele lenni, nem nagyon zavar
18:33
A kormány mitől nyalná a seggüket?
Vagy ha nem égetik el a melegeket, mint Iránban, az már nyalásnak számít?
15 évesen egy meleg aztmondta letudna velem képzelni a jövőjét... (17 körül lehetet) sirva mentem haza hogy melegnek nézek e ki hogy ezt mondta...
Öszinte leszek örülökhogy vannak melegek hissz több nő marad nekem :P
Viszont!
Nem birom elviselni hogyha az utcan csokoloznak kézen fogva mennek vagy túl közel vannak egymashoz. Azt érzem hogy egy 10-12 éves gyerek ezt latja elgondolkozik hogy ez miért helyes stb...
Ha valaki meleg nem szoktam rá az utcán orditani hogy Roha'dt Buz'i de azért igyekszek elkerülni....
A leszbi lányokkat nem igyekszek elkerülni de nem csipázom őket hisz ott nem lehetek harmadik fél :)
a Bi lányok csodálatos teremtések :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!