Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már AIDS és nemibeteg szűrésen? Hol?
Nem azért van több beteg a melegek között, mert gyakrabban mennek el szűrésre, hanem mert anális úton sokkal jobban terjed, mint vaginális úton. Heteroszexuális kapcsolatokban meg jellemzőbb a vaginális közösülés. Anális közösülésnél - amit ugyebár nagyobb arányban alkalmaznak a homoszexuálisok - gyakoribb, hogy nem védekeznek, mivel a védekezést elsődlegesen nem a betegségek elkerülésére, hanem a gyermekáldás ellen alkalmazzák, ami análisan ugyebár nem túlzottan esélyes. :D
De igen, heteroszexuálisként is el lehet kapni.
Én enyhén hipochonder, AIDS-fóbiás vagyok, szóval voltam már szűrésen, 2 hetes ablakkeretű gyorsteszten a Szent László klinikán, asszem 8 ezerbe került. De van természetesen ingyenes is, szerintem keress rá neten, biztos találsz mellé telefonszámot is, ahol nyugodtan érdeklődhetsz, hogy mi és hogy van.
Én most várom az első rész eredményét. A körzeti bőr- és nemibeteg gondozóban voltam, amit ott csinálnak, mind ingyenes, kivéve a HPV, az 5500. Vérvétel volt, meg majd kenetvétel lesz, de arról nem volt szó, hogy a hátsómhoz is nyúlkálnának majd.
Egyébként kérsz időpontot, elmész, és ott elmondják, mi mennyi és hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!