Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennél ha kideürűlne hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha kideürűlne hogy a legjobb barátod biszex, és szerelmes beléd? Megpróbálnád viszonozni, vagy megmondanád hogy semmi esélye, ezzel pedig kicsit fájdalmat okoznál neki?

Figyelt kérdés

2013. jan. 18. 14:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%
ott lenne vége a barátságnak, mivel a homoszexualitás kifejezetten taszít szó se lehet róla hogy legyen köztünk valami, viszont nem kínoznám feleslegesen hogy ezek ellenére is találkozunk mint "barátok". Egyrészt kapcsolatban vagyok, másrészt nem fogom a saját boldogságom feláldozni az ő ferde szexuális orientáltsága miatt.
2013. jan. 18. 22:04
 12/18 A kérdező kommentje:
hát sztem te neked nincsenek olyan barátaid akikkel gyerekkorod óta együtt vagy, együtt játszottatok, és tényleg közül kerültetek.... valszeg neked inkább "haverjaid" vannak. azoktól meg tényleg könnyű megválni.... de fogadok ha valamelyik családtagodról derülne ki, te is máshogy gondolkodnál...
2013. jan. 19. 05:57
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem nyert, de a saját boldogsááért mindenki maga felelős, a legjobb barátnőmmel 7 éves korunk óta elválaszthatatlanok vagyunk (már túl vagyunk az egyetemen msc-n szóval számloj utánna hát éve is ha annyira érdekel) ennek ellenére rá is vonatkozna amit írtam.

Nem is értem szerinted fel kéne rúgni a boldog kapcsolatomat hogy egy számomra természetellenes és kifejezetten kényelmetlennnel próbálkozzak valakivel akire sose tudnék szeretőnént tekinteni? Vagy mit vársz?

Vannak érzéseim természetesen és ragaszkodom is a barátaimhoz de ez már sok lenne...

2013. jan. 19. 09:58
 14/18 A kérdező kommentje:

hát én nem tudom honnan szeded azt hogy szerintem fel kéne rúgnod a normális kapcsolatodat. egy szóval sem mondtam ilyet. ez projekció.

Én csak azon lepődtem meg, hogy te egy igazi baráttól ilyen könnyen megtudnál válni, és ilyen egyszerűen tudsz beszélni az eldobásáról.... igen, ez SZERINTEM sekélyes érzelmi világra utaló jel, vagy csak simán nem szereted annyira mint amennyire az ember feltételezné, hogy egy jó gyerekkori barátot szeretni szokás.

szia.

2013. jan. 19. 10:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Érdekes logika, én a saját fájdalmam az elvesztése fölött megoldom magam (és nem könnyen) de szerinted azzal jót tennék neki ha továbbra is barátok maradunk és naponta/két naponta lát miközben tudja hogy sose lehet köztünk semmi? Szerintem ez a felesleges kínzás mert önzőségedben nem tudsz lemondani róla mikor tutud hogy fáj neki, de én vagyok sekélyes...másképp gondolkodunk de ez nem jelenti azt hogy nem lehetnek mély érzéseim, ne ítélj elhamarkodottan
2013. jan. 19. 11:09
 16/18 anonim ***** válasza:

lehet, hogy megszánnám.

Sok mindentől függ, de próbálnám megérteni.

Azt sem tartom kizártnak, hogy nem menne.

2013. jan. 23. 04:43
 17/18 anonim ***** válasza:

persze,hogy viszonoznám,elég jó pasi...csak sajna heteró.egyszer valamilyen aprópoból csókot kellet adnunk egymásnak,nagyon gyors volt félénk...pedig én beválaltam volna egy hosszút-nyelvel...

így jártam.

2013. jan. 23. 19:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem ha gyerekkori barátom lenne, ha rokon, ha bármi más, abban a pillanatban mehetne amerre lát
2022. júl. 27. 03:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!