Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi vagyok?
Most akkor meleg vagyok vagy nem?
Miért van az hogy szeretem a lányokat de ha a legjobb haverommal vagyok le akarom őt szopni,más fiú nem érdekel ebből a szempontból,akkor miért pont ő?!
Már mondtam is neki de őt nem érdekelte.
Korod?
Nem akarod leszopni!!!!!oksa?!?!?
17 vagyok
de az előző kérdésre válaszolva nem tudom elhelyezni magam a skálán mert hogy néha néha nézek fiúkat az nem lenne igaz és a barátomat se szeretem mint a szerelmem csak egyszerűen meg akarom tenni azt,hogy miért nem tudom csak egyszerűen érdekel a dolog.
első vagyok.
tedd meg, és akkor kiderül, hogy utána milyen érzéseket ébreszt benned.
Rendben már így érthetőbb, Viszont hogy tegyem meg ha ő nem akarja mással meg én nem.
Hogy vegyem rá?
Engem meg nagyon zavar a dolog hogy nem engedi!
Van neked barátnőd?
Amúgy két dolog van:
-azért akarod CSAK őt leszopni mert a lelked mélyén tetszik és örömet akarsz neki szerezni, megpersze kívánod a farkat
-azért akarod CSAK őt leszopni mert a haverod és benne megbízol, vele ki mernéd próbálni
Összevetve van rá esély, hogy biszex vagy. Lehet később az összes pasit kívánni fogod. Majd kialakul benned. De lehet csak kíváncsiság. Próbáld ki.
Fiút tudnál szeretni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!