Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom hetero, és tudja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom hetero, és tudja hogy meleg vagyok. De mégis sokszor megsimogatja az arcomat, vesz nekem mindig ajándékot, és sokszor mondja hogy aranyos vagyok, és mindig megölel ha találkozunk. Lehet mégsem hetero?

Figyelt kérdés
Azt mondta erre, hogy apai ösztönei vannak felém,mert idősebb nálam, 23 éves, de én nekem meg nagyon tetszik, nagyon jó pasi, és egyre jobban kezdek beleszeretni. őszintén, lehet valami esély hogy viszont fog valaha szeretni? vagy érdemesebb lenne valéahogy megájt parancsolni az érzéseknek? mert nem tudom mit tegyek. amit csinál az nagyon jól esik, és szeretnék vele lenni.

2012. júl. 7. 18:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
sziasztok. nah ma vele voltam, és hazaértem. elmondtam neki végül....Azt mondta, ezt az egészet alaposan át kell gondolnia... de nem vette valami komolyan, olyan izé volt, meghallgatta, mondta, aztán egy szót sem szólt róla. most ez akkor mit jelent? azt hogy nem, vagy azt hogy talán van még remény? am lehet azért volt mert a strandon voltunk....
2012. júl. 9. 18:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Biztos csak meglepődött, ami ebben a helyzetben teljesen természetes, szóval nyugodj meg. Várj amíg jelentkezik nálad.

A strandnak szerintem semmi köze hozzá. Ha elakart volna utasítani akkor azt megtette volna ott is. Noha, lehet nem a büfé előtt de utána biztos mondta volna, hogy nála nem lehet esélyed.(Persze csak ha jóérzésű ember, de te ismered milyen.)

2012. júl. 15. 20:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Hu ez aranyos mi lett veletek vegul??
2020. szept. 12. 15:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Naa, mi lett belole? 😊
2022. márc. 18. 15:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!