Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki Playboy magazint vásárol arról erősen feltételezhető hogy nem meleg?
Lehet, a cikkek miatt olvassa :)
Komolyra fordítva a szót, gyanítom, hogy a srác heteró, és azért tette az asztalra az újságot, mert megsejtette az "ismerősöd" szándékát, de nem akarta szóvá tenni. Én is jártam már így, összehaverkodtam egy sráccal, és valószínűleg levette, miért érdeklődöm annyira iránta, mert az első kettesben való beszélgetésünk után bejelölte facebookon, hogy a lányok érdeklik :)
Aztán lehet az is, hogy csak véletlen egybeesés, és a srác bi. Én az "ismerősöd" helyében "fontolva" haladnék tovább, ha a srác tényleg értésére akarja tudni, hogy ő heteró, akkor biztos talál rá egy másik módot.
Én azt tanácsoltam ne áltassa magát azzal hogy esetleg összejön vele ezek után.Érdemes azonban fokozatosan kivonulnia az életéből mert ha túl hamar lekopik akkor kiderülne hogy a barátkozás mögött hátsó szándék volt.
Egyébként nem is értem az emberek hozzáállását.Aki ezek szerint nem mutogatja meg mindenkinek az aktuális csaját,nem vág fel hány nő volt meg neki,és mégcsak nem is beszél a női bájakról hogy"emennek a pincér csajnak jó segge van de a szomszéd csajnak viszont a melle viszi a pálmát" azt már rögtön nem normálisnak vélelmezik....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!