Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges, hogy egy heteró embernek néha "meging" a szexuális orientációja?
Figyelt kérdés
Normális, ha néha, élete során, esetleg kamaszkorában "összerándul a gyomra" vagy szexuális izgalmat érez egyneműekkel való érintkezéskor egy amúgy bizonyítottan heteró ember? Esetleg heteró emberek viselkedhetnek homoszexuálisként néha életükben? Élvezhetik? Köszönöm a válaszokat.2012. máj. 7. 20:54
1/9 anonim válasza:
Nem.
Van heteró, biszex, és homoszexuális, leszbikus.
Mindenki be tudja sorolni magát szerintem.
2/9 A kérdező kommentje:
Esetleg kételkedhetnek magukban, gondolataikban néha felbukkanhat egy-egy homoszexuális gondolat?
2012. máj. 7. 20:57
3/9 anonim válasza:
Nem értem miért kérdezed, ha magad vagy az élő példa. Ezere féle ember van.
4/9 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__29..
Az első választ én írtam... kb. ennyi amit mondani tudok a dologról.
5/9 anonim válasza:
Persze. A Kinsey-jelentés szerint az emberek jelentős része nem 100% heteró vagy meleg, hanem valahol a kettő között van. A legtöbben besorolják magukat heterónak vagy melegnek, de időnként felmerül bennük, hogy milyen lenne megtapasztalni a "másik oldalt"... meleg fiúként sok ilyen, magát heterónak valló, de időnként azért "kikacsintó" pasit ismertem már meg, ahogy én is voltam már nővel, mégsem gondolom, hogy bi lennék.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok élő példa, inkább látok embereket és ezért érdekelne.
2012. máj. 7. 20:59
7/9 anonim válasza:
Szerintem majdnem mindenkinek van ilyen élménye vagy legalább gondolatai. Annak is, aki nem vallja be.
8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ezt a kérdést tizennégy évesen irtam. Azóta biszexuálisként élek, elég régóta. Vicces visszaolvasni. Remélem minden meleg ember el tudja rendezni a kétségeit önmagával kapcsolatban.
2018. dec. 29. 00:24
9/9 anonim válasza:
Ès azóta hogy èrzed magad? Kapcsolatban èlsz?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!