Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti élvezitek, ha a pasi ruhában van, te meztelenül egy
gyors szex erejéig?
11/21 A kérdező kommentje:
Ez tök jó akkor, és köszi a tippeket!
Alapjában véve volt már, hogy ruhában kezdtük a szexet, de gyorsan lekerült mindkettőnkről, nekem ebben talán pont a spontaneitás és a gyorsaság tetszett. :)
A spontán szex a legjobb, ez alap. Az életben nem felejtem el: 18 éves voltam, és éppen az érettségi szóbelimről jöttem ki, olyan szabadnak még sosem éreztem magam. A párom otthon várt, gyors beszámoló után hirtelen felindulásból felültettem az íróasztalra. Rajtam fekete öltöny, akkoriban még gyakrabban hordta a szemüvegét, így ekkor is. Summa summarum: a spontán féktelen szex élményén felül benne volt egy jókora főnök-titkárnő szerepjáték is, mindezt teljesen spontán. Ennek már majd' nyolc éve, azóta is vele élek, de ez a top 10-ben van azóta is, hihetetlen volt :D.
2012. márc. 27. 13:27
18 éves voltál és a párod már otthon várt...az igen. Szép dolog is a szerelem, csak az a csúnya szex. :D
2012. márc. 27. 13:45
Nem közös otthon, akkor még a szüleinél otthon.
2012. márc. 27. 14:48
full nem beteges, iszonyú izgató tud leni!Nálunk tegnap párom feküdt este az ágyban, egy szál boxerban:) feküdtem volna be mellé, amikor megjelent a macskánk:) elkezdtük simizni, és néha összeért a kezünk és a pillantásunk....utána kegyetlenül összeizzadtunk:D
2012. ápr. 19. 16:01
Ilyen élményben még nem volt részem,csak hasonlóban,mert bugyiban alszom.
a konyhában pepecseltem,amikor benyúlt a bugyimba,meg ujjazott,aztán letolta a naciját,és felültetett a konyhapultra hanyat feküdtem,és ott "megcsinált".
aztán félnapiga konyhát takaritottamde megérte :)
23/L
amúgy nem beteges.
2012. ápr. 21. 17:40
Még nem volt ilyemben részem,de nagyon vágyom rá.
21l
2017. ápr. 6. 15:15
Igen ez engem is izgat egy dpontan szex ! f
2017. ápr. 6. 15:58
Ki kellene próbálni nekünk is. Nem beteg dolog.
Volt egyszer szokatlan helyen, előjáték. rajtam volt valamilyen hálóruha ( poló ). Férjem pucér. Nyár klasz idő, szellő, csillagos ég. Hintaágyon ültünk. Elkezdett ujjazni. Aztán nagyon hamar ágyba folytattuk.
Mosógép, ami épp nem működött....
2018. nov. 9. 16:20
Szoktam én is ilyet csinálni,imádja a párom hogyha pl-ul a konyha asztalon megdöngetem,és közben elfenekelem lisztes kézzel random főzés közben.
2020. máj. 1. 11:22