Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a barátom szexchatelni velem? Legalábbis az jön át.
Korábban mindig szexchateltünk vagy telefonszex,mert távkapcsolatban vagyunk és nem mindig tudunk fizikálisan együttlenni. És azt mondta mostanában csinálta magának és meg is kívánt, de mikor kezdeményezem a szexchatet mindig van valami kifogás pl. "Most vannak itt mások is." De simán mondhatná, hogy amikor már egyedül lesz bepótoljuk vagy valami. Vagy amikor már egyedül van, nincs más dolga, kezdeményezhetne ő is. Más pasi örülne neki, ha a barátnője kezdeményezne. Olyan mintha csak kényszerből segítene rajtam mikor be vagyok indulva és ez rosszul esik. Igazából már azt se hiszem el neki, hogy ténylegesen megkívánt, lehet csak mondja, hogy ne vegye el az önbizalmam. Élőben egyébként nem szokott ezzel probléma lenni. Nyilván én is jobban szeretek élőben, de valamikor csak erre van lehetőség. És nem arról van szó, hogy nem szereti a szexchatet mert korábban még kezdeményezett is és mindig csináltuk.
Őt hiába kérdezem erről, mert ő nem mondja el. Szerintetek túlreagálom? Én értem félre?

Lehet, hogy épp mással foglalkozik. Távkapcsolatban gyakran beleesik az ember abba, hogy, több vasat tart a tüzbe.
Vagy lehet, hogy annyira nem talál vonzónak, hogy rólad fantáziáljon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!