Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bodycount-ba mi számít bele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bodycount-ba mi számít bele?

Figyelt kérdés
Csak a szex, vagy pl. az is, ha egy pasi szexualitás céllal elfenekel egy csajt, de szex mégsem lesz köztük?
tegnap 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
30%
Nekem volt egy olyan csaj, akit csak szétujjaztam, de gyakorlatilag szex nem volt közöttünk, az mondjuk attól számít?
tegnap 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha megkérdezik, hogy hány emberrel szexeltél/feküdtél le, és te akarsz válaszolni, akkor mondhatod, hogy x (mennyiségű) személlyel, plusz y-nal volt petting. Már ha ez ennyire fontos. Nem hinném, hogy magyar nyelvkörnyezetben a body count kifejezés olyan gyakran előkerülne.
tegnap 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én az orált már beleszámítom, de egy sima aeggrepacsit vagy ujjazást nem.
tegnap 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:
24%
Tőlem is megkérdezték ezt egyszer, aztán válaszoltam, hogy 2. Röhögtek, hogy csak ennyi és nem értettem. Majd mondták, csak ennyi nővel voltam? Jaa mondom nem, én ennyi embert öltem meg :)
tegnap 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!