Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Férfiak közül ha választhatnátok: az önmagát előtérbe helyező, liberális férfi kellene, aki mer nemet mondani, lázadni, ha nincs kedve szexelni, és nem érdekli, hogy kívánós vagy, esetleg a konzervatív férfit, aki mindig kielégít titeket?
A kérdésem férfiaknak szóló változata itt található:
Egy kis adalék a kérdés értelmezéséhez:
Liberális férfi alatt elsődlegesen az elnőiesedett férfiakat értem.
A kérdésben azonban a liberalizmust leginkább a Woke, a lázadás felől közelítem meg: vagyis olyan férfiakat értek rajtuk, akiknek önmaguk az elsők, és nem tesznek meg valamit csak azért, hogy a másik kedvében járjanak.

Uh, nagy itt a sötétség... A liberális férfi elnőiesedett, a konzervatív megdug?
Látom a Fidesz propaganda elérte a célját...

Amúgy lepontozhattok, de a kérdezőnek tényleg ez az elképzelése a konzervatív dinamikáról. Idézet tőle, a.k.a. 8. komment a másik kérdése alatt:
"Nos, konzervatív nők alatt lényegében a sub, odaadó nőket értem e kérdésben.
Azt, aki elismeri, hogy a csávó a domináns, és neki kötelessége teljesíteni a kéréseket. Így neki természetes, hogy egy fárasztó nap után is megtesz legalább annyit, hogy kézzel kielégíti a pasit, mert a másik fél boldogságát előrébb teszi, mint a magáét."
Tudni kéne olvasni a sorok között esetleg.
Nem kellene sértegetni, hanem normális stílusban kellene írni, akkor talán kevesebb lenne a lepontozás.
A konzervatív/liberális szavak jelentését sajátos módon a kérdéseimben használom, és elmondom, mit értek alattuk. De nem tagadom, hogy lehet egyéb jelentéstartalmuk is.

Értelmetlen a kérdés, mert a fogalmakkal nincs tisztában a kérdező, semelyik kérdésében! Párhuzamosit két különálló dolgot. Ezt a kérdést hozta példa értékűnek a másik értelmetlen szintén párhuzamosító kérdésénél.
Értelmező és idegenszavak használatát javasolnám!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!