Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyorstüzelő vagyok, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyorstüzelő vagyok, hogy tudok ezen változtatni, hogy a barátnőmnek jobb legyen ?

Figyelt kérdés

28 éves pasi vagyok, 1 hónapja jöttem össze a 19 éves nagyon kis szexi fiatal feszes bőrű, szűk barátnőmmel, de sajnos vannak problémák.

Eddig idősebb barátnőim voltak, ott ennyire nem volt probléma, de vele egyszerűen nem bírom sokáig. Akár csak orálnál , akár aktusban is hamar elmegyek. Felgyorsul a szívverésem, elkezdek remegni, és 2 percnél tovább nem tudom elhúzni, akár kutyus, lovagló, vagy misszi pózokban.

Annyira szexi, hogy egyszerűen nem bírom visszatartani,1 perc orál, max 1 perc aktus bármilyen pózban, de főleg kutyusban. 3 menetet bírok egymás után, de azok sem hosszabbak 2-3 perc max.

Elkezdjük az aktust és már érzem is, hogy szinte itt van fent az anyag és jön.

Hogy tudok ezen változtatni, mert ő többet igényelne, de megért, hogy ez van és mindig azt mondja, hogy nem baj. De én nagyon félek, hogy el fog hagyni és egy ilyen lányt nem fogok találni egyhamar. Köszönöm a bevált tippeket. Írjátok le akár fiúk akár lányok korral, hogy nálatok ez hogyan van.

Köszönöm szépen.

29/F, barátnőm 19/N.

ápr. 21. 14:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Most 28 vagy, vagy 29?
ápr. 21. 14:15
 2/13 cinderella_ ***** válasza:
57%
Hagyd el, úgy lesz neki a legjobb.
ápr. 21. 14:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Belekavaradtál a saját kamudba.. ha meg nem kamu akkor legalább remélem a csajt rendesen kielégíted előtte/utánna, kézzel, szájjal
ápr. 21. 14:39
 4/13 A kérdező kommentje:

Bocsánat 28 éves vagyok. Sajnos nem kamu. De nem hiszem, hogy csak én szenvedek ebben jelenleg.

Igen, de ő behatolásos módon kérni többet. Így többet kellene bírjak, erre kérnék bevált tippeket.

ápr. 21. 14:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van. Dupla annyi idős vagyok de én is szeretem, ha jól meg vagyok b@szva és nemcsak maszatolnak rajtam.

Volt párom lassított mikor érezte, hogy jön a vég és teljesen másra gondolt olyankor. Vagy egyszerűen kivette, kicsit nyalakdott, ujjazot és utána folytata tovább.

ápr. 21. 15:01
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Lőjj előtte a levegőbe, mint egy rendes cowboy.
ápr. 21. 17:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt csináltam, amit leír az #5 -ös: Eleinte nehéz, azután pár év küzdelem után már könnyebb lesz visszatartani, de itt hiába írom le a kérdezőknek. Mindig újra és újra felvetődik ez a kérdés. Pedig már százszor leírtam, lassítani, másra gondolni, akár egy kicsit le is állni, másképp ez nem működik.
ápr. 21. 20:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerezz be potencianövelőt pl fél szem kamagrát
ápr. 23. 07:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Olyan lányok és fiúk válaszát is várom, akiknél ez probléma volt, és sikerült megoldani, hogyan stb..
ápr. 24. 13:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg elállítani, mint amikor nagyon kell hugyoznod és visszatartod. Mellette azért lassíts is le vagy állj le. Ehhez PC izom kell.
ápr. 24. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!