Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek a párotok hogyan vette el a szűzességeteket?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt és én irreálisan félek a fájdalomtól, én sem értem miért. A barátom pedig nem igazán szeretné úgy elvenni nekem,hogy közben látja félek, lökdösöm és nekem nem komfortos.
Nem vagyok ellazulva a félelemtől.
tegnapelőtt 13:46
1/6 anonim 

válasza:

Fokozatosság, kezdjetek pettinggel, kézimunka, orál stb.
2/6 anonim 

válasza:

Nekem nem a parom vette el hanem egy baratnom ajanlott egy profi pasit aki varazslatos elmennye alakitotta szamomra az elvesztest!
3/6 anonim 

válasza:

Előtte már felfedeztük egymást testét orál, kézimunka. Ha eljön a pillanat úgyis érezni fogod. Az enyém egy erkélyen jött el nyáron a ballagásom után. Tökéletes volt. Legyen a toéd is az:)
4/6 anonim 

válasza:

Nekem nem fájt amikor elsőnek benyomta, picit vérzett.
A második alkalom fájt picit jobban,de hamar elmúlt és élveztem.
5/6 anonim 

válasza:

Mondtam neki, hogy tegye be. Az első pár másodperc eléggé sziszegős volt, de a többit jól bírtam. Harmadik alkalommal már teljesen élvezetes volt.
6/6 anonim 

válasza:

Az első 3 alkalom ujjazás volt, iszonyúan fájt nekem, pedig nagyon óvatos volt.
4. alkalomkor már próbálta betenni, de nagyon szűk voltam még és fájt.
Majd 5. alkalom óta jó volt, könnyen megy. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!