Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne erre kérni a barátnőmet?

Szerintem ez nőtől függ.Ki mennyire nyitott ilyenekre.
Mondjuk én sose kérnék ilyet egy nőtől.De ha te ennyire vágysz erre.Lehet hogy belemegy de az is lehet hogy undorítónak találja és kicsit ledöbben azon hogy ilyet kérsz tőle.Talán furcsának is fogja találni.

Ha nem troll vagy, akkor prosztata vibrátort vegyél. én olyat vennék amelyik vékony.
A nők többségét ez nem izgatja, mert nincs bennük a dominancia hajlam. bennük az van, hogy őket dominálják le. de majd a vibrátor után, szóba jöhet a felcsatolhatós. nyugi, egy lány sem fog egy kapcsolatban ennyi miatt megutálni vagy ilyesmi. :)
Ő magának, vagy te neki, az ő G pontját szoktátok izgatni/használni? a nőknek sokkal jobb helyen van, irigylem is őket emiatt. nekünk nehezebb helyen van a G pontunk.

Amikor nem passzoltunk igazán az ágyban, akkor nem mertem kérni az exeimtől dolgokat.
Most van valaki, akivel őszintén mindent meg tudunk beszélni mert tudom, hogy nem fog kinevetni vagy kiakadni akkor sem, ha neki nem tetszik valami.
Emberek, miért nem mertek őszintén beszélni a párotokkal???

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!