Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy egy nő soha nem elégíti ki orálisan a párját?
Figyelt kérdés
Mennyire gyakori az olyan nő aki egyszerűen nem veszi a szájába?ma 02:20
1/11 anonim 

válasza:

Olyan aki tényleg soha szerintem nagyon ritka
2/11 anonim 

válasza:

1-2 pofon csodákra képes😉 Nehogy már a nyúl vinné a puskát.
3/11 anonim 

válasza:

Amikor már bensőséges hosszabb a kapcsolat akkor szerintem ritka.Volt olyan bnőm aki azt mondta,hogy ő nem szeretné,nem is csinált a hónapokig.Aztán egyszer váratlanul még is csak megjött a kedve hozzá.
4/11 Fragments of Fantasy 

válasza:

Előfordul az ilyesmi.. de nem gyakori.
5/11 anonim 

válasza:

Nekem egesz életemben egy lány volt, aki nem kapta be. Ő tényleg soha, de nyalni engedett.
6/11 anonim 

válasza:

Olyat tudok aki a férjét soha nem szopta le, de én tudtam rá hatni kedvességgel és kölcsönösséggel hogy engem igen és a szájába is élveztem. A férjér azóta se szopja, de engem igen.
7/11 anonim 

válasza:

20 körüli nővel voltam, összesen 1 volt, aki teljesen elutasító volt még hosszabb idő után is ilyen téren.
8/11 anonim 

válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz, számos partnerem közül egyetlen olyan nőhöz volt közöm aki kapásból közölte, hogy nála a szopás az eleve kizárt, mert undorodik tőle. Először azt hittem, hogy direkt engem szívat, de komolyan gondolta.
10/11 anonim 

válasza:

Annyira sok csajjal nem voltam, de eddig még nem volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!