Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ki szoktátok verni akkor is ha kapcsolatban vagytok? Ha igen, akkor milyen gyakran?
Figyelt kérdés
A barátommal átlagosan heti 3-4szer szexelünk, plusz emellett többször is leszopom, de tudom hogy van hogy emellett ki is szokta verni magának. Engem ez nem zavar, ha jól esik neki csinálja, csak kíváncsi vagyok más is szokta e és ha igen akkor milyen gyakran.márc. 19. 19:11
2/16 Senior Séf 

válasza:

16 éves korom óta, vagyis 50 éve van/volt párom. (Időnként több is, mint illenék.) Azóta nem tutujgatom a bránert. Nekem az testi szerelem megcsúfolása lenne Mintha svédasztal mellett zacskós levest ennék.
4/16 anonim 

válasza:

Szoktam, igen. Néha kell, hogy magamnak csináljam, más úgy. És pár év után a szex sem olyan gyakori, mint én akarnám.
5/16 anonim 

válasza:

Igen szoktam de változó hogy hányszor !
8/16 anonim 

válasza:

Igen, ki szoktam verni - ahogy a feleségem is szokott masztizni - pedig a szex teljesen rendben van és cumizni is szeret a párom. Mégis szükségünk van rá, hogy néha magunknak is csináljuk (olyan is van, hogy egymás előtt). Változó, hogy hányszor nyúlok magamhoz, de általában heti 2-3 alkalommal.
9/16 anonim 

válasza:

A pasik 90-95%-a ki szokta verni akkor is. Megjegyzem, a nőknek sincs megtiltva (legalábbis még nem nagyon hallottam olyan pasiról aki megtiltotta volna a párjának - nem zárdában/kolostorban élünk ugyebár).
A különbség, hogy van ahol házisárkányként tiltani próbálja a feleség és akkor csinálja titokban a pasi, meg van ahol nyíltan elfogadják.
10/16 anonim 

válasza:

Én ha biztos lennék benme h hetent legalább egyszer kívánná a feleségem akkor nem verném. Így 1-2 naponta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!