Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az anális szex csak arról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anális szex csak arról szól, hogy a pasi dugja a lány bűzelzáróját az pedig szenved és várja, hogy elélvezzen és végezzen?

Figyelt kérdés
Van más értelme?
ma 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:
10%

A szolgalelkű lányok hagyják, ha nem is élvezik. Ők a legbutabbak.

Vannak nők, akik élvezik, ők vannak kevesebben.

Vannak nők, akik nem szeretik. Vagy azért, mert próbálták és nem tetszett nekik, vagy alapból nem akarják kipróbálni, mert ez őket nem érdekli. Ezek a nők, akik nem szeretik, nagy le vannak nêzve azok által, akik szeretik az anált, meg vannak bélyegezve.

És igen, vannak a férfiak. Őket általában csak a saját élvezetük érdekli. Azt le se tojják, hogy a nő élvezi, talán annyiból jó, ha élvezi, hogy többször hagyja és nincs annyi "hiszti". Legtöbbjük alázni akarja a nőt ezzel, nagyon nincs más céljuk. Általában akik alázni akarják a nőt, azok a leghangosabbak, amikor azokat kell szidni, akik nem szeretik az anált. Szándékosan azt akarják, hogy azok is eg legyenek alázva, csak szavakkal. Ilyenek a férfiak.

ma 14:40
 2/9 cinderella_ ***** válasza:
0%

👏👏👏

ma 14:45
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Van más értelme.

Szűz marad a házasságig....ha ez fontos neki.

Szereti.

Szeret a pasijának örömöt szerezni ílyen módon.

Mazochista.

Kap érte hambi menüt csokit és virágot a keretmből.

ma 15:11
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

Komoly frusztrációid vannak

ma 15:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Olvass vussza pár ilyen kérdést és megtudod!
ma 15:48
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Hát, az, hogy a nő közben élvezi, hogy örömöt okoz a partnerének, lesz majd fordítva is az öröm szerzés, de egyébként sok nő élvezi a finom analt, vagy az ujjal történő finom popó ujjazást.
ma 15:54
 7/9 anonim ***** válasza:
63%

Eddig minden csajom szerette és ő hozta fel a dolgot. Nagy ügy!

Ez csak a szerencsétleneknél téma.

ma 16:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Állítólag van aki tényleg szereti, baratnőim közt is.

Én nem szeretném se kipróbálni se esélyt adni neki mert taszít.

De soha egy pasi sem erőltette. Nem is voltam emiatt megbélyegezve. Illetve szerencsére csak értelmes és törődő férfiakkal szexeltem akiknek alap volt hogy az én élvezetem is helyet kapjon az együttlét alatt. Az egyes válaszoló valószínűleg csak szar tapasztalatot szerzett élete során amiatt ilyen keserű.

ma 16:14
 9/9 anonim ***** válasza:
A popsi nem tágul olyan jól, és hamar, hogy csak úgy neki lehessen esni egy leány kipufogójának! De jó tud lenni! Csak türelem!
ma 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!