Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon önző a barátnőm az ágyban így vele maradnátok?
Én szeretem őt és ilyen jó nőm még soha nem is volt (kinézetre gondolok) és egyébként a jellemével sem lenne semmi baj és főzni is tud minden ok.
De elképesztő szar az ágyban, és nem azért mert egyébként nem lenne jó, vagy nem tudná mit és hogyan kellene csinálni.
Tehát úgy kell könyörögni neki kb hogy leszopjon, néha amikor megcsinálja akkor viszont brutális amit le művel, és éppen ezért is hiányzik hogy kb mindig csinálja..de ő nem mert szerinte undorító..nem kapja be soha tövig..egyszer mondjuk le nyomtam a torkán mert annyira élveztem (ebből akkora veszekedés lett hogy kabaré) de mindegy..ha még csak ez lenne a baj
Ő viszont elvárja hogy mindig nyaljam..(megteszem mert szeretem csinálni) de semmi viszonzás általában. Meg sokszor elvárja azt is hogy simán a látványtól be izguljak/felizguljak de hát nem megy így nagyon sokszor.
Ja és a szex is addig tart amíg ő el nem megy ami max 15 perc..nem szokott ez baj lenni kb én is eddig bírom max..de néha már nagyon idegesítő hogy ott hagyja az egészet meg el alszik utána úgy mint egy férfi.
Az előjáték is nagyon szegényes. És az egészben csak az idegesítő hogy egyébként mindent meg tud csinálni nem is akárhogy csak egyszerűen nem csinálja !
Nagyon jó vele a szex is de így nem tudom vele kellene e maradnom…és néha azt érzem hogy nem is szeret ezek a dolgok miatt

Sajnos két kommersz státuszú személy vagytok, akiknek az igényei mások. Ennyi, nem kell ezt túlragozni, és ne álltasd magad, nem lesz másképp ez később sem.
Hogy én mit tennék, nem releváns, mert én nem vagyok kommersz...
De úgyis a hormonok győzedelmeskednek, mindegy, mit tanácsolnak itt.

Egyszerűen nem illetek össze, ez nem önzőség, mások az igények.
Nem fog így menni.

Hát. ha ő nem teszi meg akkor te se tedd.
Ha szexre kerül a sor, dugd meg, üríts bele gyorsan aztán kihúzod, kimész kajálni. viselkedj vele úgy ahogy ő veled.

Nekem pasiban volt hasonló, két hétig nem szoptam le utána változott az ő hozzáállása is.
Az más kérdés, hogy mi nem voltunk együtt, csak szexkapcsolat volt. Illetve maga az, hogy kb "bele kell zsarolni" valakit az orális szexbe az nem fair. Mindezt úgy, hogy ő is jól csinálta amúgy nagyon is, csak valahogy nem szívesen és nem sokat. Nem is tartott sokáig a viszony sem mondjuk.
A szex egy kölcsönösségen alapuló valami, ha valakivel ennyire eltérnek az igényeitek az hosszútávon mégtöbb feszültséghez fog vezetni. Szerintem ne erőltesd ha ennyire nem megy és a kommunikáció sem oldja meg.
Arra mondott valamit egyébként, hogy mi miatt nem szereti csinálni? Korábbi rossz tapasztalat esetleg?
Hogy az egyik barátja is mindig leszopatta és hogy megundorott tőle. Ezért nem szereti csinálni..és hogy így engem is megfog.
Én ezt megértem és amúgy nem akarok szakítani vele de ez így nagyon szar amúgy..lehet úgy küldöm el hogy nem kb akaratom ellenére
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!