Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim nem akar változtatni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim nem akar változtatni a szexuális szokásain hiába panaszkodom hogy nekem nem jó a szex. Emiatt elhagynátok?

Figyelt kérdés

Nem jó amit csinál az ágyban kevés is és nem elégülök ki.

Azt mondta nem fog változtatni eddig is így volt ezután is így lesz és ha változtata se lenne jobb.

Azt gondolom hogy egy normális kapcsolatban próbál a párjának megfelelni a másik főleg ha el is mondja mi a baj.

Ha ezután és több alkalommal se jobb akkor vége. De itt ezek szerint még erre sincs esély hogy változzon valami.

tegnap 16:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mivel párkapcsolatot keresek, amihez hozzá tartozik a szex. Hogyha nem jó és Ben akar/tud változtatni rajta, jobb minél előbb lezárni.
tegnap 17:06
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

"Azt mondta nem fog változtatni eddig is így volt ezután is így lesz és ha változtata se lenne jobb."

Mivan?? Én megvagyok veszve azért, hogy az asszonyomat a lehető legjobb, legélvezetesebb módon kielégítsem, kényeztessem az ágyban (is). Egy önző KISFIÚ a te párod, nem egy férfi.

tegnap 17:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Az egy dolog hogy nem tud, de nem is AKAR változtatni

Már ezért megérdemli a lapátot

tegnap 18:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Próbáld vele megbeszélni, ha minden más jó amúgy. Mond meg neki, hogy ha nem is akar változni akkor vége lesz
tegnap 18:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem legyen vége lassan.

Nekem is volt ilyen párom. A szexben mindig csak missziónárius pózban volt hajlandó csinálni.

Neki jó volt mert mindig ő írányított.

tegnap 20:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Azonnal elhagynàm . .
tegnap 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!