Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nem akar változtatni a szexuális szokásain hiába panaszkodom hogy nekem nem jó a szex. Emiatt elhagynátok?
Nem jó amit csinál az ágyban kevés is és nem elégülök ki.
Azt mondta nem fog változtatni eddig is így volt ezután is így lesz és ha változtata se lenne jobb.
Azt gondolom hogy egy normális kapcsolatban próbál a párjának megfelelni a másik főleg ha el is mondja mi a baj.
Ha ezután és több alkalommal se jobb akkor vége. De itt ezek szerint még erre sincs esély hogy változzon valami.

"Azt mondta nem fog változtatni eddig is így volt ezután is így lesz és ha változtata se lenne jobb."
Mivan?? Én megvagyok veszve azért, hogy az asszonyomat a lehető legjobb, legélvezetesebb módon kielégítsem, kényeztessem az ágyban (is). Egy önző KISFIÚ a te párod, nem egy férfi.

Az egy dolog hogy nem tud, de nem is AKAR változtatni
Már ezért megérdemli a lapátot

Szerintem legyen vége lassan.
Nekem is volt ilyen párom. A szexben mindig csak missziónárius pózban volt hajlandó csinálni.
Neki jó volt mert mindig ő írányított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!