Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Inkább babapunci vagy salátapu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább babapunci vagy salátapunci?

Figyelt kérdés
Melyik a szebb? És ti mit gondoltok az olyanról ami nem baba de nem is salátás?
tegnap 16:17
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
77%

#30 Akkor jó nagy barom vagy, ha ilyen senkik véleménye miatt képes vagy megcsonkítani a nemiszerved és még fizetsz is érte egy rakás pénzt.Kik ezek az emberek, hogy ennyire számít neked a véleményük?Nekem nem tudnának eleget FIZETNI, hogy megcsonkíttassam magam.

Csonkíttassa meg magát, akinek ronda a farka, vagy ferde, vagy lógós herezacskója van.Ja, az nem számít, mert a nőknek eszébe sem jut ilyen miatt cikizni a férfiakat.Pedig bőven lehetne miért.

tegnap 22:52
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
#28, ízlések és pofonok, de nekem az első izgató, a második kicsit lelombozó. Így, hogy a nő nem látszik, még azt is megkérdőjelezném, hogy egyáltalán legális korosztály-e? Minden esetre a második sokkal unalmasabb számomra, nincs annyi fogni, szopni, nyalni való rajta, mint az elsőn. Majdnem olyan, mint egy műpunci.
tegnap 22:59
 33/43 cinderella_ ***** válasza:
100%

Nekem inkább az első és még vörös is. 😋😯

tegnap 23:04
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
#28 második semmilyen, első izgató
tegnap 23:08
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Csakis saláta!

Volt egy exem, neki nagyon salátás volt, annyira felizgatott, hogy minden szex előtt kinyaltam.

Sőt, volt, hogy SOS-francia volt, ami az volt, hogy nem ő szopott le gyorsban, hanem én nyaltam ki őt. 😁😁

ma 01:12
 36/43 A kérdező kommentje:

#28 Az enyém egyikre sem hasonlít, de az első tényleg nagyon ronda.

Örülök hogy legalább nekem nem olyan van

ma 06:11
 37/43 anonim ***** válasza:
31, már engem is taszít, annyira belénk égnek ezek
ma 07:38
 38/43 anonim ***** válasza:

30as vagyok, ezt találtam hasonlónak, de engem már irritál, hogy így kilóg, nem túl vastag, de nagyon lógónak érzem

[link]

ma 07:45
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
38: Gyönyörű! Kár, hogy a nők a kevés nagyhangú hülyegyerek elvárásainak akarnak megfelelni. Szerintem ugyanilyen baromság a műcici is.
ma 08:06
 40/43 anonim ***** válasza:
22%

De átlátszó nyalizás. Emiatt majd biztos özönlenek a privátot. Te lovag.

ma 08:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!