Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább babapunci vagy salátapunci?

#30 Akkor jó nagy barom vagy, ha ilyen senkik véleménye miatt képes vagy megcsonkítani a nemiszerved és még fizetsz is érte egy rakás pénzt.Kik ezek az emberek, hogy ennyire számít neked a véleményük?Nekem nem tudnának eleget FIZETNI, hogy megcsonkíttassam magam.
Csonkíttassa meg magát, akinek ronda a farka, vagy ferde, vagy lógós herezacskója van.Ja, az nem számít, mert a nőknek eszébe sem jut ilyen miatt cikizni a férfiakat.Pedig bőven lehetne miért.

Nekem inkább az első és még vörös is. 😋😯

Csakis saláta!
Volt egy exem, neki nagyon salátás volt, annyira felizgatott, hogy minden szex előtt kinyaltam.
Sőt, volt, hogy SOS-francia volt, ami az volt, hogy nem ő szopott le gyorsban, hanem én nyaltam ki őt. 😁😁
#28 Az enyém egyikre sem hasonlít, de az első tényleg nagyon ronda.
Örülök hogy legalább nekem nem olyan van

30as vagyok, ezt találtam hasonlónak, de engem már irritál, hogy így kilóg, nem túl vastag, de nagyon lógónak érzem

De átlátszó nyalizás. Emiatt majd biztos özönlenek a privátot. Te lovag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!