Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Saját sperma kinyalása barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját sperma kinyalása barátnőből vagy épp spermás szájjal csókolózni mennyire vállalható számotokra?

Figyelt kérdés
Leginkább hölgyek válasza érdekel.
tegnap 13:23
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
A nőket izgatja, hetero pasikat taszítja.
tegnap 13:26
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Egy pasi nincs aki a saját ondóját nyalná.
tegnap 13:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A kinyaláshoz nem ragaszkodom, de a csók az alap.
tegnap 13:28
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Mind a kettőt csináltam már

De csak a sajátomat !

tegnap 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Nőket szerintem annyira nem zavarja, de a barátnőmet ismerve lehet hogy ő furán nézne rám ha ezt akarnám. Én meg nem is akarom a saját spermám megkóstolni. Beleélvezés után max a csiklóját nyalnám, semmi mást.
tegnap 14:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Semmi gond ezzel.
tegnap 16:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Én csináltam már és nagyon izgat a dolog, de nálunk a nő az aki nem akarja. Sokszor kértem már, hogy miután beleélveztem, üljön rá a számra, hogy kinyalhassam, de nem. Régen volt olyan csajom, akinek ezzel nem volt problémája és lazán lesmárolt teli szájjal.
tegnap 16:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tenném meg. De szopás közben benne vagyok a csókban
tegnap 18:13
 9/10 anonim válasza:
Fiuk, ilyenkor magatoktol undorodtok vagy a baratnotol? Ha a baratnotol, akkor egyaltalan miert elveztek bele?
tegnap 20:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem sose zavart. Csaj is bekapja, miután leszállt róla, én miért ne csókoljam ha szájjal befejez? Nekem kifejezetten tetszene is, ha egy csaj átvenné az irányítás, kilovagolná rajtam a lelkét utána meg az arcomra ülne. De olyan nőket nem nagyon találni sehol sajna akiket néha izgat hogy ők irányítsanak. Legalábbis nekem még nem sikerült találni.
tegnap 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!