Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgat, ha látsz vagy hallasz másokat szex közben?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor konkrétan mit tartasz benne izgatónak?
21L
tegnap 21:19
11/20 anonim válasza:
Igen főleg ha szexis volt a lány hangja. Nem kiabál vagy ilyesmi csak szexi
12/20 Sz.Árpád 

válasza:

A làtvànyt, ès az intimitàst szeretem benne.
14/20 gabor49 

válasza:

nem tapasztaltam még de biztos felizgatna 50/f
16/20 anonim 

válasza:

Volt néhány ilyen eset, szinte mindig felállt tőle.
17/20 anonim 

válasza:

Látni nem láttam, de hallani hallottam már másokat.
Amúgy változó, ha épp aludni próbáltam, vagy napközben volt, akkor annyira nem értékeltem.
De olyan is volt, hogy beindított és kivertem rá. Főleg a lányt lehetett hallani.
19/20 anonim 

válasza:

Azt ahogy magamat is odakepzelem es igy mar nagyon szexi...te mit szeretsz benne? Szeretsz masokat megnezni szex kozben? Mit tennel ha pl engem es a csajomat neznel meg? Mondjuk egy szobaban lennel velunk? (Jonnel?) F.
20/20 anonim válasza:
Igen felizgat! nagyon is!
Volt már szállodában hogy a másik szobából hallottam, és nagyon felizgatott, egyből állt a farkam. Volt hogy már láttam másokat szexelni, és egyből beindultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!